Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΑ

Ειδική Τιμή 48,75 € was 65,00 €
SKU
BK76688
Εξαντλημένο
Αυτό το εξαιρετικό βιβλίο δίνει μία άποψη του εσωτερικού των σπιτιών αρκετών παγκόσμια γνωστών αρχιτεκτόνων. Ένα εισαγωγικό κείμενο παραθέτει τις σχέσεις μεταξύ των αρχιτεκτόνων, των δημοσίων έργων τους, και των ίδιων των σπιτιών τους, εξερευνώντας αυτούς τους δεσμούς στη δουλειά πρωτοπόρων όπως οι Frank Lloyd Wright, Walter Gropius, Richard Buckminster Fuller. Το βιβλίο ανοίγει ένα μοναδικό και γοητευτικό παράθυρο στη σύγχρονη αρχιτεκτονική και το ντιζάϊν, παρέχοντας σχεδιαστικές ιδέες όλων των στιλ και ματιές στην προσωπική αισθητική αρχιτεκτόνων που οι κατασκευές τους χαρακτηρίζουν το σύγχρονο κόσμο
Αυτό το εξαιρετικό βιβλίο δίνει μία άποψη του εσωτερικού των σπιτιών αρκετών παγκόσμια γνωστών αρχιτεκτόνων. Ένα εισαγωγικό κείμενο παραθέτει τις σχέσεις μεταξύ των αρχιτεκτόνων, των δημοσίων έργων τους, και των ίδιων των σπιτιών τους, εξερευνώντας αυτούς τους δεσμούς στη δουλειά πρωτοπόρων όπως οι Frank Lloyd Wright, Walter Gropius, Richard Buckminster Fuller. Το βιβλίο ανοίγει ένα μοναδικό και γοητευτικό παράθυρο στη σύγχρονη αρχιτεκτονική και το ντιζάϊν, παρέχοντας σχεδιαστικές ιδέες όλων των στιλ και ματιές στην προσωπική αισθητική αρχιτεκτόνων που οι κατασκευές τους χαρακτηρίζουν το σύγχρονο κόσμο.
Περισσότερες Πληροφορίες
ΕκδότηςΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ
ISBN960-209-260-2
Σελίδες192
ΔιαθεσιμότηταΕξαντλημένο
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top