Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

ΝΤΕΚΑΣΤΡΟ ΜΑΡΙΖΑ
Ειδική Τιμή 9,51 € was 12,68 €
SKU
BK81174
Εξαντλημένο
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ η συγγραφέας προτείνει στους νεαρούς αναγνώστες μια άλλη λιγότερο συμβατική ανάγνωση των βυζαντινών εικόνων. Σκοπός της, η αποκρυπτογράφηση των συμβολισμών της βυζαντινής εικόνας, η μύηση στην τέχνη της αγιογραφίας. Στο πρωτότυπο αυτό ημερολόγιο κάθε μήνα συνοδεύεται από μια αγιογραφία, μυθιστορηματική ανάπλαση του βίου του αγίου και ερωτήσεις που ελέγχουν την παρατηρητικότητα του αναγνώστη, το βαθμό κατανόησης των γεγονότων, τη φαντασία
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΒΥΖΑΝΤΙΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ η συγγραφέας προτείνει στους νεαρούς αναγνώστες μια άλλη λιγότερο συμβατική ανάγνωση των βυζαντινών εικόνων. Σκοπός της, η αποκρυπτογράφηση των συμβολισμών της βυζαντινής εικόνας, η μύηση στην τέχνη της αγιογραφίας. Στο πρωτότυπο αυτό ημερολόγιο κάθε μήνα συνοδεύεται από μια αγιογραφία, μυθιστορηματική ανάπλαση του βίου του αγίου και ερωτήσεις που ελέγχουν την παρατηρητικότητα του αναγνώστη, το βαθμό κατανόησης των γεγονότων, τη φαντασία.
Περισσότερες Πληροφορίες
ΣυγγραφέαςΝΤΕΚΑΣΤΡΟ ΜΑΡΙΖΑ
ΕκδότηςΑΚΡΙΤΑΣ
ISBN960-7006-78-Χ
Σελίδες63
ΔιαθεσιμότηταΕξαντλημένο
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top