Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

ΟΔΗΓΟΣ ΑΕΡΟΓΡΑΦΟΥ

Ειδική Τιμή 13,69 € was 18,25 €
SKU
BK157940
Αποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
Ιστορικά, η χρήση του αερογράφου περιοριζόταν στο ρετουσάρισμα φωτογραφιών και στην εμπορική τέχνη, όμως η εξάπλωση των οπτικών μέσων, και ειδικά, η διαφήμιση μετέφερε δημιουργικές ιδέες από το χώρο των μέσων μαζικής ενημέρωσης στις καλές τέχνες. Ο αερογράφος χρειάστηκε να διανύσει πολύ δρόμο ώσπου να γίνει αποδεκτός ως το καλλιτεχνικό μέσο. Σήμερα, η αποδοχή του στο χώρο της ζωγραφικής θεωρείται σημαντική
Ιστορικά, η χρήση του αερογράφου περιοριζόταν στο ρετουσάρισμα φωτογραφιών και στην εμπορική τέχνη, όμως η εξάπλωση των οπτικών μέσων, και ειδικά, η διαφήμιση μετέφερε δημιουργικές ιδέες από το χώρο των μέσων μαζικής ενημέρωσης στις καλές τέχνες. Ο αερογράφος χρειάστηκε να διανύσει πολύ δρόμο ώσπου να γίνει αποδεκτός ως το καλλιτεχνικό μέσο. Σήμερα, η αποδοχή του στο χώρο της ζωγραφικής θεωρείται σημαντική.
Περισσότερες Πληροφορίες
ΕκδότηςΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ
ISBN960-7837-95-9
Σελίδες96
ΔιαθεσιμότηταΑποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top