Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

Η ΒΙΒΛΟΣ (ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΗ)

Ειδική Τιμή 19,29 € was 29,68 €
SKU
BK77212
Εξαντλημένο
Η ΒΙΒΛΟΣ Στο βιβλίο αυτό μέσα από τις εικονογραφημένες σελίδες του, με την έγκριση της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, παρουσιάζεται το θεόπνευστο έργο της Παλαιάς και της Καινής Διαθήκης. Ξεκινώντας με τη δημιουργία του κόσμου μας εξιστορεί τον κατακλυσμό του Νώε, την υπόσχεση του Θεού στον Αβραάμ, τους Πατριάρχες της Παλαιάς Διαθήκης, τον Θεόπτη Μωυσή, την έξοδο των Εβραίων από την Αίγυπτο και την εγκατάσταση τους στη γη των προγόνων τους - τη γη της Επαγγελίας- , την εποχή των Κριτών και των βασιλέων του Ισραήλ , γιά να καταλήξει στους προφήτες της Παλαιάς Διαθήκης
Η ΒΙΒΛΟΣ Στο βιβλίο αυτό μέσα από τις εικονογραφημένες σελίδες του, με την έγκριση της Αρχιεπισκοπής Αθηνών, παρουσιάζεται το θεόπνευστο έργο της Παλαιάς και της Καινής Διαθήκης. Ξεκινώντας με τη δημιουργία του κόσμου μας εξιστορεί τον κατακλυσμό του Νώε, την υπόσχεση του Θεού στον Αβραάμ, τους Πατριάρχες της Παλαιάς Διαθήκης, τον Θεόπτη Μωυσή, την έξοδο των Εβραίων από την Αίγυπτο και την εγκατάσταση τους στη γη των προγόνων τους - τη γη της Επαγγελίας- , την εποχή των Κριτών και των βασιλέων του Ισραήλ , γιά να καταλήξει στους προφήτες της Παλαιάς Διαθήκης. Στη συνέχεια μας εξιστορεί όλα τα γεγονότα της Καινής Διαθήκης από τον Ευαγγελισμό της Θεοτόκου, τη Γέννηση του Χριστού, τη ζωή, τα Θαύματα και τη Διδασκαλία Του, έως τη Σταύρωση και την Ανάσταση Του. Επίσης περιλαμβάνει τη ζωή και το έργο των Αποστόλων, καθώς και την Αποκάλυψη του Ιωάννη.
Περισσότερες Πληροφορίες
ΕκδότηςΚΑΡΑΚΩΤΣΟΓΛΟΥ
Σελίδες312
ΔιαθεσιμότηταΕξαντλημένο
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top