Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

Η ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ- ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ

ΛΟΥΤΣ ΒΑΛΤΕΡ
Ειδική Τιμή 10,65 € was 14,20 €
SKU
BK82080
Εξαντλημένο
Ο σύγχρονος άνθρωπος απαιτεί όλο και πιο συνειδητά ακριβείς γνώσεις για την προέλευση και το νόημα της ανθρώπινης ύπαρξης. Ένα μέρος τουλάχιστον της ανθρωπότητας βρίσκεται σήμερα σε μια τέτοια βαθμίδα Πνευματικής εξέλιξης, ώστε είναι αρκετά ώριμη για μια νέα συνειδητότητα. Στο κατώφλι προς αυτή τη νέα πνευματική εποχή της ανθρωπότητας, το αποκαλυπτικό έργο του Γιάκομπ Λόρμπερ για το Είναι του Θεού, του σύμπαντος και του ανθρώπου, αποτελούν μια εκτεταμένη μύηση στα μυστικά της δημιουργίας
Ο σύγχρονος άνθρωπος απαιτεί όλο και πιο συνειδητά ακριβείς γνώσεις για την προέλευση και το νόημα της ανθρώπινης ύπαρξης. Ένα μέρος τουλάχιστον της ανθρωπότητας βρίσκεται σήμερα σε μια τέτοια βαθμίδα Πνευματικής εξέλιξης, ώστε είναι αρκετά ώριμη για μια νέα συνειδητότητα. Στο κατώφλι προς αυτή τη νέα πνευματική εποχή της ανθρωπότητας, το αποκαλυπτικό έργο του Γιάκομπ Λόρμπερ για το Είναι του Θεού, του σύμπαντος και του ανθρώπου, αποτελούν μια εκτεταμένη μύηση στα μυστικά της δημιουργίας. Η πνευματική κοσμοθεωρία στον Γιάκομπ Λόρμπερ βασίζεται πάνω στην αρχική Διδασκαλία του Ιησού Χριστού. Εκτεταμένα αποσπάσματα από αυτή τη Διδασκαλία περιλαμβάνονται σχολιασμένα σ' αυτό το βιβλίο. Ιδιαίτερα, μαθαίνουμε με παραστατικό τρόπο, πώς να μην είμαστε μόνο ακροατές, αλλά κυρίως έμπρακτοι εφαρμοστές του Λόγου σε όλους τους τομείς, όπως είναι οι σχέσεις των φύλων, η εκπαίδευση, η υγεία, η επαγγελματική και κοινωνική ζωή, η συμπεριφορά απέναντι στο κράτος. Έτσι δεν πρόκειται απλά για την εισαγωγή σε μια υπέροχη διδασκαλία, αλλά ταυτόχρονα αποτελεί ένα εγχειρίδιο για τα καθημερινά προβλήματα, με αποκορύφωμα τον καθαυτό σκοπό της ζωής μας που είναι η αφύπνιση του πνευματικού σπινθήρα μέσα στην καρδιά μας.
Περισσότερες Πληροφορίες
ΣυγγραφέαςΛΟΥΤΣ ΒΑΛΤΕΡ
ΕκδότηςΠΥΡΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
ISBN960-430-049-0
Σελίδες320
ΔιαθεσιμότηταΕξαντλημένο
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top