Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

ΣΥΝΑΞΑΡΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ (ΙΟΥΝΙΟΣ) ΔΕΡΜΑΤΟΔΕΤΟ

ΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΦΑΝΑΡΙΟΥ ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΟΥ
Ειδική Τιμή 14,93 € was 19,91 €
SKU
BK264520
Αποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
Κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις της Αποστολικής Διακονίας ο έκτος κατά σειρά τόμος, που περιλαμβάνει το μήνα Ιούνιο, του Συναξαριστού της Ορθοδόξου Εκκλησίας, υπό του Θεοφιλεστάτου επισκόπου Φαναρίου κ. Αγαθαγγέλου. Το έργο γραμμένο στη δημοτική γλώσσα και με πληθώρα έγχρωμων εικόνων των εορταζομένων Αγίων αποτελεί απαραίτητο και χρήσιμο βοήθημα για κάθε ενδιαφερόμενο. Σε παλαιότερο σχόλιο του για την έκδοση του Συναξαριστού, ο Καθηγητής της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως κ
Κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις της Αποστολικής Διακονίας ο έκτος κατά σειρά τόμος, που περιλαμβάνει το μήνα Ιούνιο, του Συναξαριστού της Ορθοδόξου Εκκλησίας, υπό του Θεοφιλεστάτου επισκόπου Φαναρίου κ. Αγαθαγγέλου. Το έργο γραμμένο στη δημοτική γλώσσα και με πληθώρα έγχρωμων εικόνων των εορταζομένων Αγίων αποτελεί απαραίτητο και χρήσιμο βοήθημα για κάθε ενδιαφερόμενο. Σε παλαιότερο σχόλιο του για την έκδοση του Συναξαριστού, ο Καθηγητής της Θεολογικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Γόρτυνος και Μεγαλοπόλεως κ. Ιερεμίας είχε γράψει: «Για μάς τους Ορθοδόξους ο "Συναξαριστής'' είναι η εγκυκλοπαίδεια της Εκκλησίας μας, γιατί πραγματικά στους βίους των Αγίων μας περιλαμβάνεται όλο το περιεχόμενο της πίστεώς μας και ως διδασκαλία και ως πράξη. Οι βίοι των Αγίων αυτοί ήταν παλαιότερα τα θέματα των κηρυγμάτων στις συγκεντρώσεις των πιστών για τη λατρεία και για την ακρόαση του λόγου του Θεού, στις ιερές "Συνάξεις'', δηλαδή, όπως λέγονται με λειτουργική έκφραση οι συγκεντρώσεις αυτές· και γι' αυτό ακριβώς το λόγο το βιβλίο το περιέχον τους βίους των Αγίων το ονομάζουμε "Συναξαριστή''. Ότι δε πράγματι οι βίοι των Αγίων ήταν παλαιά τα θέματα κηρυγμάτων στις λατρευτικές Συνάξεις φαίνεται στα λειτουργικά μας Μηναία, όπου μετά τη μνεία του εορταζομένου Αγίου ακολουθούσε η ανάγνωση του αναγραφομένου σ' αυτά βίου του. Οι βίοι των Αγίων μας αποδεικνύουν την αλήθεια της πίστεως μας. Το πρόβλημα των αθέων δεν είναι ο Θεός, αλλά οι Άγιοι. Για το Θεό ο άθεος μπορεί να πει επιπόλαια ότι δεν υπάρχει. Αλλά τι θα πει για τους Αγίους;... Δηλώνουμε και πάλιν ιδιαίτερα εμείς οι κληρικοί την χαρά μας για την έκδοση του εν λόγω Συναξαριστού και δοξάζουμε τον Θεό γι' αυτό. Και ο λόγος είναι ότι με το Συναξαριστή αυτόν έχουμε να δίδουμε στους χριστιανούς μας ένα καθημερινό πνευματικό ανάγνωσμα, μια εγγυημένη ως καθαρή τροφή για την ψυχή τους, γιατί αυτή δίδεται από την Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας μας και αυτή η τροφή είναι είναι οι βίοι των Αγίων μας, που δείχνουν από πού πάει ο δρόμος για το Θεό και τη Βασιλεία Του, για το γλυκό Παράδεισο, για τον οποίο είμαστε πλασμένοι. Συνιστούμε ολόκαρδα στους αγαπητούς αναγνώστες να αγοράζουν κατά μήνα τον εκδιδόμενο από την Αποστολική Διακονία της Εκκλησίας μας τόμο του Συναξαριστού, αλλά και να τον διαβάζουν. Όσοι θέλουν να προοδεύσουν πνευματικά, τέτοια αναγνώσματα να έχουν ως καθημερινή τροφή: Βίους Αγίων (Συναξαριστής), Αγία Γραφή (Παλαιά και Καινή Διαθήκη) και Πατερικές ομιλίες.
Περισσότερες Πληροφορίες
ΣυγγραφέαςΕΠΙΣΚΟΠΟΥ ΦΑΝΑΡΙΟΥ ΑΓΑΘΑΓΓΕΛΟΥ
ΕκδότηςΑΠΟΣΤΟΛΙΚΗ ΔΙΑΚΟΝΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
Barcode9789603156437
ISBN978-960-315-643-7
Σελίδες509
Ημερομηνία κυκλοφορίας1 Ιαν 2009
ΔιαθεσιμότηταΑποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top