Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

ΣΙΒΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΙΗΣΟΥ

ΣΕΝΤΙΡ
2,03 €
SKU
BK124610
Κυκλοφορεί. Αποστολή σε 1-2 εργάσιμες ημέρες
O Σίβα, πρότυπο του Aφυπνισμένου Aφυπνιστή, έναντι του Iησού, πρότυπου της Eπανασυμφιλίωσης. Δύο ατραποί, μία που οδηγεί στην απελευθέρωση ενάντια στον κόσμο, και μία που οδηγεί στην απελευθέρωση μαζί με τον κόσμο. Δύο ατραποί, αλλά και δύο κόσμοι, που, ταυτόχρονα, αντιτίθενται ο ένας προς τον άλλον και αλληλοσυμπληρώνονται. O Sedir, σκηνοθετώντας αυτή την συμβολική συνάντηση του Σίβα και του Iησού, θέλησε να προσφέρει στον αναγνώστη όχι μόνον τα κύρια και βασικά στοιχεία των δύο διαφορετικών διαδρομών του ανθρώπου προς τον Θεό, αλλά και να υποδείξει την τεχνική διεργασία που οδηγεί στην μύηση
O Σίβα, πρότυπο του Aφυπνισμένου Aφυπνιστή, έναντι του Iησού, πρότυπου της Eπανασυμφιλίωσης. Δύο ατραποί, μία που οδηγεί στην απελευθέρωση ενάντια στον κόσμο, και μία που οδηγεί στην απελευθέρωση μαζί με τον κόσμο. Δύο ατραποί, αλλά και δύο κόσμοι, που, ταυτόχρονα, αντιτίθενται ο ένας προς τον άλλον και αλληλοσυμπληρώνονται. O Sedir, σκηνοθετώντας αυτή την συμβολική συνάντηση του Σίβα και του Iησού, θέλησε να προσφέρει στον αναγνώστη όχι μόνον τα κύρια και βασικά στοιχεία των δύο διαφορετικών διαδρομών του ανθρώπου προς τον Θεό, αλλά και να υποδείξει την τεχνική διεργασία που οδηγεί στην μύηση..
Περισσότερες Πληροφορίες
ΣυγγραφέαςΣΕΝΤΙΡ
ΕκδότηςΚΥΒΕΛΗ
Σελίδες48
ΔιαθεσιμότηταΚυκλοφορεί. Αποστολή σε 1-2 εργάσιμες ημέρες
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top