Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

ΒΟΥΔΙΣΜΟΣ ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΞΗ

ΝΕΛ ΝΤΑΒΙΤ
Ειδική Τιμή 12,55 € was 16,74 €
SKU
BK81933
Αποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
Σε αυτό το βιβλίο σκιαγραφείται η ζωή του Βούδα και ακολουθεί μία εκτεταμένη ανάλυση της Διδασκαλίας του όπως αυτή εμφανίζεται στα πρώτα Βουδιστικά κείμενα. Υπάρχουν κεφάλαια πάνω στον «Πόνο και στην Καταστολή του Πόνου» και στις «Αλληλοεξαρτώμενες Πηγές» και μία λεπτομερή εξήγηση της εφαρμογής της Βουδιστικής Διδασκαλίας που είναι γνωστή στους Δυτικούς σαν «Η Μέση Οδός» ή «Το Οκταπλό Μονοπάτι». Επίσης εξετάζονται οι Διδασκαλίες για το «Κάρμα» και το «Νιρβάνα» και το Παράρτημα περιέχει μερικά σπουδαία αποσπάσματα από τα Βουδιστικά κείμενα και μια σύντομη έρευνα για το Ζεν
Σε αυτό το βιβλίο σκιαγραφείται η ζωή του Βούδα και ακολουθεί μία εκτεταμένη ανάλυση της Διδασκαλίας του όπως αυτή εμφανίζεται στα πρώτα Βουδιστικά κείμενα. Υπάρχουν κεφάλαια πάνω στον «Πόνο και στην Καταστολή του Πόνου» και στις «Αλληλοεξαρτώμενες Πηγές» και μία λεπτομερή εξήγηση της εφαρμογής της Βουδιστικής Διδασκαλίας που είναι γνωστή στους Δυτικούς σαν «Η Μέση Οδός» ή «Το Οκταπλό Μονοπάτι». Επίσης εξετάζονται οι Διδασκαλίες για το «Κάρμα» και το «Νιρβάνα» και το Παράρτημα περιέχει μερικά σπουδαία αποσπάσματα από τα Βουδιστικά κείμενα και μια σύντομη έρευνα για το Ζεν.
Περισσότερες Πληροφορίες
ΣυγγραφέαςΝΕΛ ΝΤΑΒΙΤ
ΕκδότηςΠΥΡΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
Σελίδες256
ΔιαθεσιμότηταΑποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top