Facebook Pixel

ΒΟΥΤΙΑ ΣΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ

ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΕΡΜΗΝΕΥΤΕΣ
9,88 €
SKU
CD305743
Αποστολή σε 5-7 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον προμηθευτή

ΕΝΑ ΜΟΥΣΙΚΟ CD ΑΠΟ ΤΟ SAFE WATER SPORTS
Το Safe Water Sports είναι ένα μη-κερδοσκοπικό σωματείο που έχει σαν βασικούς στόχους, την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών για όλα τα θέματα που σχετίζονται με τις δραστηριότητες (αθλητικές και ψυχαγωγικές) στο νερό και τη θάλασσα, με ιδιαίτερη έμφαση στα θέματα ασφάλειας και πρόληψης των πνιγμών και των ατυχημάτων καθώς και την ενίσχυση του ευρύτερου θεσμικού πλαισίου για την ασφάλεια στην χώρα μας.

Στα πλαίσια των ενημερωτικών δράσεων που υλοποιούνε με στόχο την ευαισθητοποίηση των παιδιών και των νέων, ο Οργανισμός συνεργάστηκε με την εταιρεία MINOS – EMI προκειμένου να κυκλοφορήσει ένα μουσικό CD με θέμα το νερό και τη θάλασσα του οποίου ο τίτλος είναι «βουτιά στο γαλάζιο».

Στο μουσικό project συμμετέχουν γνωστοί Έλληνες καλλιτέχνες, σε μουσική της Δέσποινας Σουγιούλ, στίχους του συγγραφέα Βαγγέλη Ηλιόπουλου, ενορχήστρωση – προγραμματισμό του Λευτέρη Ξάνθη και Διεύθυνση Παραγωγής από τον Νεκτάριο Κόκκινο.
H MINOS – EMI και όλοι οι συντελεστές του μουσικού CD συμμετέχουν αφιλοκερδώς στηρίζοντας με τον τρόπο αυτό την δράση του Safe Water Sports.

Τέσσερεις είναι οι βασικοί άξονες δραστηριοποίησης του Οργανισμού:

  • Υποστήριξη του έργου της πολιτείας (Λιμενικό Σώμα) για την αποτελεσματικότερη παρακολούθηση της τήρησης των κανόνων ασφαλείας στον θαλάσσιο χώρο, μέσω ενός Πληροφοριακού Συστήματος που έχει παραχωρήσει εντελώς δωρεάν το Safe Water Sports.
  • Εκπαίδευση παιδιών και νέων σε σχολεία, κατασκηνώσεις, κολυμβητήρια, παραλίες κ.λπ. 35.000 μαθητές ενημερώθηκαν – εκπαιδεύτηκαν το 2017 μέσω των διάφορων εκπαιδευτικών δράσεων. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του Safe Water Sports έχει την έγκριση του Υπ. Παιδείας.
  • Ενημέρωση – ευαισθητοποίηση πολιτών μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας και ειδικών ενημερωτικών δράσεων
  • Πιστοποίηση επιχειρήσεων θαλασσίων σπορ με το ιδιωτικό πρότυπο “watersports certified quality” σε συνεργασία με την TUV Austria Hellas.

Στο πλαίσιο των δράσεών του ο Οργανισμός έχει αναπτύξει μια ηλεκτρονική πλατφόρμα ενημέρωσης των πολιτών, που είναι διαθέσιμη στο Internet, μέσω του web site – https://safewatersports.gr, αλλά κυρίως μέσω εφαρμογών (apps) για όλα τα κινητά τηλέφωνα, οι οποίες προσφέρονται εντελώς δωρεάν.

Το Safe Water Sports συνεργάζεται στενά με το Υπουργείο Ναυτιλίας – Λιμενικό Σώμα, την ΚΕΔΕ, Δήμους και Περιφέρειες, την Ένωση Σχολών Ναυαγοσωστικής, καθώς και με άλλους φορείς για κοινές δράσεις. Την πρωτοβουλία στηρίζουν μεγάλοι Οργανισμοί και επιχειρήσεις όπως: το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, το Ίδρυμα Λάτση, τα ΕΛΠΕ, η Εθνική Τράπεζα, η Eurobank, κ.ά.

Περισσότερες Πληροφορίες
ΚαλλιτέχνηςΔΙΑΦΟΡΟΙ ΕΡΜΗΝΕΥΤΕΣ
Τραγούδια1. Μια Σταγόνα - Έλενα Παπαρίζου 2. Όλοι Χωράνε Στο Γαλάζιο – Ανδριάνα Μπάμπαλη 3. Θάλασσα Τ’ Όνομά Της – Τάμτα 4. Ο Πειρατής – Πάνος Μουζουράκης 5. Χταπόδιος Σειφ – Θοδωρής Μαραντίνης 6. Το Τρελοβάπορο – Πέννυ Μπαλτατζή 7. Το Νερό Είναι Χαρά – Νάντια Κοντογεώργη & Η Χορωδία Μέσου Τμήματος Του Δημοτικού Σχολείου Κολλεγίου Αθηνών 8. Your Best Friend – Tάμτα 9. Octopus Safe - Θοδωρής Μαραντίνης 10. Water’s Safe, Water’s Fun - Νάντια Κοντογεώργη 11. Time Stands Still In The Sea - Έλενα Παπαρίζου 12. Το Νερό Είναι Χαρά – Η Χορωδία Μέσου Τμήματος Του Δημοτικού Σχολείου Κολλεγίου Αθηνών
ΣυνθέτηςΔΕΣΠΟΙΝΑ ΣΟΥΓΙΟΥΛ
ΔισκογραφικήMINOS EMI CD
FormatCD 1
Barcode5200133313168
Ημερομηνία κυκλοφορίας22 Ιουν 2018
ΔιαθεσιμότηταΑποστολή σε 5-7 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον προμηθευτή
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:ΒΟΥΤΙΑ ΣΤΟ ΓΑΛΑΖΙΟ
Η Βαθμολογία σας
Back to Top