Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

ΔΟΜΕΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΕΙΑ ΣΤΗΝ C

Ειδική Τιμή 20,92 € was 27,89 €
SKU
BK76527
Αποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
ΔΟΜΕΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ & ΑΡΧΕΙΑ ΣΤΗΝ C Το βιβλίο αυτό περιέχει όλες τις απαραίτητες και στοιχειώδεις γνώσεις για το χειρισμό βάσεων δεδομένων και αρχείων με τη γλώσσα C. Με τη μορφή δοκιμαστικών προγραμμάτων, περιγράφονται δομές δεδομένων όπως οι λίστες, τα δένδρα, και το hashing, τρεις από τους βασικότερους τύπους δομών δεδομένων. Επίσης, περιγράφονται διάφοροι τρόποι και αλγόριθμοι ταξινόμησης δεδομένων
ΔΟΜΕΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ & ΑΡΧΕΙΑ ΣΤΗΝ C Το βιβλίο αυτό περιέχει όλες τις απαραίτητες και στοιχειώδεις γνώσεις για το χειρισμό βάσεων δεδομένων και αρχείων με τη γλώσσα C. Με τη μορφή δοκιμαστικών προγραμμάτων, περιγράφονται δομές δεδομένων όπως οι λίστες, τα δένδρα, και το hashing, τρεις από τους βασικότερους τύπους δομών δεδομένων. Επίσης, περιγράφονται διάφοροι τρόποι και αλγόριθμοι ταξινόμησης δεδομένων. Συνολικά περιέχονται 108 προγράμματα.
Περισσότερες Πληροφορίες
ΕκδότηςΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ
ISBN960-209-205-X
Σελίδες408
ΔιαθεσιμότηταΑποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top