Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

ΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑΙ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ

ΒΙΖΥΗΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
Ειδική Τιμή 5,09 € was 6,36 €
SKU
BK122374
Αποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
Το διήγημα «Αι Συνέπειαι της παλαιάς Ιστορίας» είναι στην ψυχολογική κλίμακα με το διήγημα «Το αμάρτημα της μητρός μου»: Η εμμονή στην ανάμνηση μιας παλαιάς κακοτυχίας, ανάμνηση που καταδυναστεύει το ίδιο το άτομο και ταλαιπωρεί τους γύρω του. Ο πρωτότυπος αφηγητής μας παραθέτει κάποια επεισόδια της ζωής του, τον καιρό που σπούδαζε στη Γοττίγγη της Γερμανίας, πράγμα που γνωρίζουμε ότι έλαβε χώρα τον χειμώνα 1875-76 στη ζωή του Βιζυηνού
Το διήγημα «Αι Συνέπειαι της παλαιάς Ιστορίας» είναι στην ψυχολογική κλίμακα με το διήγημα «Το αμάρτημα της μητρός μου»: Η εμμονή στην ανάμνηση μιας παλαιάς κακοτυχίας, ανάμνηση που καταδυναστεύει το ίδιο το άτομο και ταλαιπωρεί τους γύρω του. Ο πρωτότυπος αφηγητής μας παραθέτει κάποια επεισόδια της ζωής του, τον καιρό που σπούδαζε στη Γοττίγγη της Γερμανίας, πράγμα που γνωρίζουμε ότι έλαβε χώρα τον χειμώνα 1875-76 στη ζωή του Βιζυηνού.
Περισσότερες Πληροφορίες
ΣυγγραφέαςΒΙΖΥΗΝΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΕκδότηςΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ISBN960-205-402-6
Σελίδες114
ΔιαθεσιμότηταΑποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top