Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ Τ. Α'

ΓΚΙΛΠΙΝ Ρ.
Ειδική Τιμή 13,93 € was 18,57 €
SKU
BK75639
Αποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
Στο βιβλίο αυτό ο συγγραφέας παρουσιάζει πολύ αναλυτικά τις ιδεολογίες της Πολιτικής Οικονομίας και εξετάζει τις αρετές και τους περιορισμούς τους. Υπογραμμίζει τη φιλελεύθερη έμφαση στη σπουδαιότητα της αποτελεσματικότητας της αγοράς και λαμβάνει σοβαρά υπόψη τη μαρξιστική κριτική της παγκόσμιας αγοράς ή της καπιταλιστικής οικονομίας. Δίνει έμφαση στη ρεαλιστική προοπτική – τη θεώρηση του οικονομικού εθνικισμού – για το εμπόριο, τις νομισματικές σχέσεις και τις επενδύσεις, και αντιπαραβάλλει τις αντίπαλες ερμηνείες της διεθνούς Πολιτικής Οικονομίας
Στο βιβλίο αυτό ο συγγραφέας παρουσιάζει πολύ αναλυτικά τις ιδεολογίες της Πολιτικής Οικονομίας και εξετάζει τις αρετές και τους περιορισμούς τους. Υπογραμμίζει τη φιλελεύθερη έμφαση στη σπουδαιότητα της αποτελεσματικότητας της αγοράς και λαμβάνει σοβαρά υπόψη τη μαρξιστική κριτική της παγκόσμιας αγοράς ή της καπιταλιστικής οικονομίας. Δίνει έμφαση στη ρεαλιστική προοπτική – τη θεώρηση του οικονομικού εθνικισμού – για το εμπόριο, τις νομισματικές σχέσεις και τις επενδύσεις, και αντιπαραβάλλει τις αντίπαλες ερμηνείες της διεθνούς Πολιτικής Οικονομίας. Θέματα όπως η οικονομική ηγεμονία και η τάση της οικονομικής δραστηριότητας να μετασχηματίσει μακροχρόνια τη δομή του διεθνούς πολιτικού συστήματος, εξετάζοντας στο βιβλίο αυτό, από μια νέα οπτική γωνία.
Περισσότερες Πληροφορίες
ΣυγγραφέαςΓΚΙΛΠΙΝ Ρ.
ΕκδότηςGUTENBERG
Σελίδες320
ΔιαθεσιμότηταΑποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top