Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΣΩΣΤΟ

LARRY BOSSIDY / ΛΑΡΡΥ ΜΠΟΣΣΙΝΤΥ, CHARAM RAN / ΧΑΡΑΜ ΡΑΝ
Ειδική Τιμή 14,84 € was 19,78 €
SKU
BK264450
Αποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
Ο Bossidy και ο Charan σάς δείχνουν πώς να κατανοήσετε το πιο θεμελιώδες στοιχείο μιας οποιασδήποτε επιχείρησης: αν είναι ρεαλιστικό να βγάλετε τα λεφτά που ελπίζετε, στο παιχνίδι στο οποίο συμμετέχετε. Παρουσιάζοντας το επιχειρηματικό μοντέλο τους -μία καινοτομία στο μάνατζμεντ γι' αυτή τη δεκαετία- σας καθοδηγούν στην ανάπτυξη μίας δυναμικής διαδικασίας που βασίζεται στην πραγματικότητα, ώστε να αντιμετωπίζετε τις ειδικές πλευρές της επιχείρησής σας με έναν ολιστικό τρόπο
Ο Bossidy και ο Charan σάς δείχνουν πώς να κατανοήσετε το πιο θεμελιώδες στοιχείο μιας οποιασδήποτε επιχείρησης: αν είναι ρεαλιστικό να βγάλετε τα λεφτά που ελπίζετε, στο παιχνίδι στο οποίο συμμετέχετε. Παρουσιάζοντας το επιχειρηματικό μοντέλο τους -μία καινοτομία στο μάνατζμεντ γι' αυτή τη δεκαετία- σας καθοδηγούν στην ανάπτυξη μίας δυναμικής διαδικασίας που βασίζεται στην πραγματικότητα, ώστε να αντιμετωπίζετε τις ειδικές πλευρές της επιχείρησής σας με έναν ολιστικό τρόπο. Σας δείχνουν πώς να συνδέετε τους οικονομικούς στόχους που πρέπει να πετύχετε, τις εξωτερικές πραγματικότητες που αντιμετωπίζετε και τις εσωτερικές σας δραστηριότητες, όπως διαμόρφωση στρατηγικής, επιχειρησιακές τακτικές και επιλογή και ανάπτυξη ανθρώπινου δυναμικού. Με βάση αυτό το επιχειρηματικό μοντέλο, θα αποκτήσετε εικόνα της πραγματικότητας και θα είστε σε θέση να απαντήσετε στις ακόλουθες ερωτήσεις: Αλλάζει ο τρόπος απόκτησης χρημάτων στην επιχείρησή μου και στη βιομηχανία γενικά; Ποιος κερδίζει στον τομέα της βιομηχανίας μου, ποιος χάνει και γιατί; Ποιος είναι ακριβώς ο τρόπος με τον οποίο οι νικητές κερδίζουν χρήματα; Εάν η επιχείρησή μου ανήκει στους νικητές, τι θα πρέπει να κάνω για να παραμείνω στην κορυφή; Αντιθέτως, εάν χρειάζεται να αλλάξω τους όρους του παιχνιδιού μου, τι είναι αυτό που θα πρέπει να κάνω συγκεκριμένα; Η επιχείρησή μου ανήκει σε μία αναπτυσσόμενη βιομηχανία ή όχι; Εάν όχι και εάν θέλω να παραμείνω στο παιχνίδι, πώς μπορώ να αλλάξω ή να παίξω καλύτερα από τους ανταγωνιστές μου; Κινείται η επιχείρησή μου αρκετά γρήγορα, ώστε να διαπιστώσει έγκαιρα και να μπορέσει να εκμεταλλευθεί τις ευκαιρίες ανάπτυξης που απορρέουν από αυτές τις αλλαγές; Διαβάζοντας το βιβλίο, θα δείτε πώς ο Robert Nardelli της Home Depot, ο Jim McNerney της 3M, ο Dick Harrington της Thomson Corporation, ο Michael Wisbrun της KLM, ο Joseph Tucci της EMC και ο John Chambers της Cisco αντιμετώπισαν την πραγματικότητα. Είτε επρόκειτο για μια κρίση, είτε για μια ευκαιρία, όλοι έκαναν τις σωστές αλλαγές συνδυάζοντας το επιχειρηματικό δαιμόνιο (την τέχνη του να καταλαβαίνει κανείς τις βασικές τάσεις μιας επιχείρησης) και τη σκέψη με βάση το επιχειρηματικό μοντέλο. Αντιμετωπίζοντας την πραγματικότητα, θα έχετε κτίσει και εσείς μία πλατφόρμα για αποδοτικότητα, ανάπτυξη και ευημερία σε συγχρονισμό με ότι συμβαίνει στον κόσμο.
Περισσότερες Πληροφορίες
ΣυγγραφέαςLARRY BOSSIDY / ΛΑΡΡΥ ΜΠΟΣΣΙΝΤΥ, CHARAM RAN / ΧΑΡΑΜ ΡΑΝ
ΕκδότηςΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΑΘ.
Barcode9789603517221
ISBN978-960-351-722-1
Σελίδες300
Ημερομηνία κυκλοφορίας9 Νοε 2007
ΔιαθεσιμότηταΑποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top