Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

ΚΑΤΑΝΟΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ Τ. Β'

ΜΠΑΟΥΛΣ Σ., ΕΝΤΓΟΥΑΡΝΤΣ Ρ.
Ειδική Τιμή 12,78 € was 17,04 €
SKU
BK75700
Εξαντλημένο
Το βιβλίο εισάγει αυτό που λέμε «τρισδιάστατη» προσέγγιση στην Οικονομική. Ο υπότιτλός του εστιάζει τον τριπλό στόχο αυτής της προσέγγισης. - Ανταγωνισμός και επιλογή μέσα από τις διαδράσεις των αγορών. - Εντολή και άσκηση εξουσίας στις αγορές, μέσα στις επιχειρήσεις και στην κοινωνία ως σύνολο. - Μεταβολή στους οικονομικούς θεσμούς που διέπουν την οικονομική ζωή, εξεταζόμενη, τόσο από θεωρητική όσο και από ιστορική άποψη, ως μια εξελισσόμενη διαδικασία
Το βιβλίο εισάγει αυτό που λέμε «τρισδιάστατη» προσέγγιση στην Οικονομική. Ο υπότιτλός του εστιάζει τον τριπλό στόχο αυτής της προσέγγισης. - Ανταγωνισμός και επιλογή μέσα από τις διαδράσεις των αγορών. - Εντολή και άσκηση εξουσίας στις αγορές, μέσα στις επιχειρήσεις και στην κοινωνία ως σύνολο. - Μεταβολή στους οικονομικούς θεσμούς που διέπουν την οικονομική ζωή, εξεταζόμενη, τόσο από θεωρητική όσο και από ιστορική άποψη, ως μια εξελισσόμενη διαδικασία. Το βιβλίο αυτό χωρίζεται σε τέσσερα μέρη: α) Ανταγωνισμός, Εντολή και Μεταβολή, β) Καπιταλισμός και Τάξεις, γ) Μικροοικονομική: Αγορές και Εξουσία και δ) Μακροοικονομική: Ανεργία και Οικονομική Μεγέθυνση. Το έργο είναι εισαγωγική στο μάθημα της Μικροοικονομικής και της Μακροοικονομικής, μπορεί όμως να χρησιμοποιηθεί ως συμπληρωματικό ή ως κείμενο αντιπαράθεσης σε μαθήματα στα οποία χρησιμοποιούνται οι νεοκλασικές μέθοδοι στην Οικονομική ή σε σειρές διεπιστημονικών μαθημάτων στις κοινωνικές τάξεις.
Περισσότερες Πληροφορίες
ΣυγγραφέαςΜΠΑΟΥΛΣ Σ., ΕΝΤΓΟΥΑΡΝΤΣ Ρ.
ΕκδότηςGUTENBERG
ΔιαθεσιμότηταΕξαντλημένο
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top