Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

ΜΑΚΡΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ

ΧΙΛΙΕΡ ΜΠ.
Ειδική Τιμή 12,78 € was 17,04 €
SKU
BK76262
Αποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
Σκοπός του βιβλίου είναι να βοηθήσει τον αναγνώστη να αντιληφθεί την τρέχουσα διαμάχη μεταξύ των μακροοικονομολόγων. Εξετάζει τις βασικές θεωριτικές διαφορές μεταξύ των σχολών σκέψης, όπως καταγράφονται μετά τη δημοσίευση της Γενικής Θεωρίας του Κέινς. Ο συγγραφέας μέσα από απλά παραδείγματα καταδεικνύει τη γονιμότητα της διαμάχης αυτής, αφού τελικά οδήγησαν στην ανάπτυξη νέων ιδεών και νέων αμφισβητήσεων
Σκοπός του βιβλίου είναι να βοηθήσει τον αναγνώστη να αντιληφθεί την τρέχουσα διαμάχη μεταξύ των μακροοικονομολόγων. Εξετάζει τις βασικές θεωριτικές διαφορές μεταξύ των σχολών σκέψης, όπως καταγράφονται μετά τη δημοσίευση της Γενικής Θεωρίας του Κέινς. Ο συγγραφέας μέσα από απλά παραδείγματα καταδεικνύει τη γονιμότητα της διαμάχης αυτής, αφού τελικά οδήγησαν στην ανάπτυξη νέων ιδεών και νέων αμφισβητήσεων. Το εύρος της θεματικής αναφέρεται στην αντιπαράθεση μεταξύ Κέινς και Κλασσικών, στη σημασία της δημοσιονομικής πολιτικής, στη σχέση μεταξύ πληθωρισμού και ανεργίας, καθώς και στη δυνατότητα που έχει μια κυβέρνηση να διατηρήσει τη συναλλαγματική ισοτιμία χωρίς να απωλέσει τον έλεγχο της νομισματικής και δημοσιονομικής πολιτικής.
Περισσότερες Πληροφορίες
ΣυγγραφέαςΧΙΛΙΕΡ ΜΠ.
ΕκδότηςGUTENBERG
ΔιαθεσιμότηταΑποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top