Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

ΓΛΥΚΟΧΑΡΑΜΑ (ΑΔΕΤΟ)

ΛΟΥΝΤΕΜΗΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ
Ειδική Τιμή 4,48 € was 5,97 €
SKU
BK77067
Εξαντλημένο
Πέντε συμφωνικά βουκολικά ποιήματα θα μπορούσαμε δικαιολογημένα να χαρακτηρίσουμε τα διηγήματα που περιέχονται στη συλλογή «Γλυκοχάραμα», για την δραματική και πολλές φορές απροσδόκητη πλοκή τους, για τη δεξιοτεχνική τους συγκρότηση και για την συναισθηματική τους πολυφωνία. Μεταπλάθοντας γνήσια λαϊκά μοτίβα με μια καινούργια δύναμη και χρησιμοποιώντας εκφραστικούς ιδιωματικούς διάλογους με μια έντονη λυρική μυστικότητα, ο Μενέλαος Λουντέμης ζωντανεύει με ειλικρίνεια πρωτόγονες ποιμενικές ψυχές του βουνού και το λόγου, με ένα πρωτότυπο εσωτερικό ρυθμό που θυμίζει δημοτικό τραγούδι
Πέντε συμφωνικά βουκολικά ποιήματα θα μπορούσαμε δικαιολογημένα να χαρακτηρίσουμε τα διηγήματα που περιέχονται στη συλλογή «Γλυκοχάραμα», για την δραματική και πολλές φορές απροσδόκητη πλοκή τους, για τη δεξιοτεχνική τους συγκρότηση και για την συναισθηματική τους πολυφωνία. Μεταπλάθοντας γνήσια λαϊκά μοτίβα με μια καινούργια δύναμη και χρησιμοποιώντας εκφραστικούς ιδιωματικούς διάλογους με μια έντονη λυρική μυστικότητα, ο Μενέλαος Λουντέμης ζωντανεύει με ειλικρίνεια πρωτόγονες ποιμενικές ψυχές του βουνού και το λόγου, με ένα πρωτότυπο εσωτερικό ρυθμό που θυμίζει δημοτικό τραγούδι.
Περισσότερες Πληροφορίες
ΣυγγραφέαςΛΟΥΝΤΕΜΗΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ
ΕκδότηςΔΩΡΙΚΟΣ
ΔιαθεσιμότηταΕξαντλημένο
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top