Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

Η ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΑΛΛΙΩΣ...

ΣΑΚΚΑΣ ΠΑΥΛΟΣ
Ειδική Τιμή 19,88 € was 26,50 €
SKU
BK318568
Αποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη

Το παρόν βιβλίο αποτελεί μια πρωτότυπη και ευρηματική προσέγγιση δύσκολων ψυχιατρικών ζητημάτων, αφού καταπιάνεται με σοβαρές ψυχιατρικές διαταραχές χρησιμοποιώντας ως πρότυπο τα εγκατεστημένα προγράμματα των ηλεκτρονικών υπολογιστών.

Το παρόν βιβλίο αποτελεί μια πρωτότυπη και ευρηματική προσέγγιση δύσκολων ψυχιατρικών ζητημάτων, αφού καταπιάνεται με σοβαρές ψυχιατρικές διαταραχές χρησιμοποιώντας ως πρότυπο τα εγκατεστημένα προγράμματα των ηλεκτρονικών υπολογιστών. Η βασική ιδέα είναι ότι όπως ένα πρόγραμμα εγκαθίσταται προκειμένου ο υπολογιστής να λειτουργήσει, με παρόμοιο τρόπο οι πρώτες παιδικές εμπειρίες και προσλήψεις αποτελούν το «πρόγραμμα» που αργότερα καθορίζει τις συμπεριφορές, τις αποφάσεις και τις διαθέσεις μας. Στον εγκέφαλο μας όμως, δεν υπάρχει τρόπος να απεγκατασταθεί ένα πρόγραμμα, γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο είναι τόσο δύσκολο να εκριζωθούν οι απόψεις μας για τον κόσμο και τον εαυτό μας, κάτι που απαιτεί ένα είδος υπαρξιακής απειλής η οποία θα αποκαλύψει και θα αναδιαμορφώσει τις πρωταρχικές μας πεποιθήσεις. Την απειλή αυτή προσπαθεί να αντικαταστήσει η μέθοδος που προτείνει ο συγγραφέας, την οποία αποκαλεί «προκλητική ψυχοθεραπεία».

Περισσότερες Πληροφορίες
ΣυγγραφέαςΣΑΚΚΑΣ ΠΑΥΛΟΣ
ΕκδότηςΒΗΤΑ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ
Barcode9789604522156
ISBN9789604522156
Σελίδες330
Ημερομηνία κυκλοφορίας1 Νοε 2016
ΔιαθεσιμότηταΑποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top