Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

ΗΠΕΙΡΟΣ

Ειδική Τιμή 52,03 € was 57,81 €
SKU
BK109361
Εξαντλημένο
Μια μνημειώδης έκδοση που παρουσιάζει για πρώτη φορά τόσο ολοκληρωμένα τη μακραίωνη ιστορική πορεία του ελληνισμού της ηπείρου από τα βάθη της προϊστορίας ως τις μέρες μας. Περισσότεροι από είκοσι ακαδημαϊκοί πανεπιστημιακοί και ειδικοί επιστήμονες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, σκιαγραφούν τα ιστορικά γεγονότα, τους θεσμούς, τον κοινωνικό και οικονομικό βίο, την τέχνη και τον πολιτισμό της ηπείρου στην αρχαιότητα, τους βυζαντινούς και τους νεότερους χρόνους, αλλά και στη σύγχρονη εποχή
Μια μνημειώδης έκδοση που παρουσιάζει για πρώτη φορά τόσο ολοκληρωμένα τη μακραίωνη ιστορική πορεία του ελληνισμού της ηπείρου από τα βάθη της προϊστορίας ως τις μέρες μας. Περισσότεροι από είκοσι ακαδημαϊκοί πανεπιστημιακοί και ειδικοί επιστήμονες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, σκιαγραφούν τα ιστορικά γεγονότα, τους θεσμούς, τον κοινωνικό και οικονομικό βίο, την τέχνη και τον πολιτισμό της ηπείρου στην αρχαιότητα, τους βυζαντινούς και τους νεότερους χρόνους, αλλά και στη σύγχρονη εποχή.
Περισσότερες Πληροφορίες
ΕκδότηςΕΚΔΟΤΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ
ISBN960-213-371-6
Σελίδες480
ΔιαθεσιμότηταΕξαντλημένο
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top