Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

KIDEPEDIA ΤΟΜΟΣ 25: ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ

Τι είναι η KIDePEDIA:

Τι είναι η KIDePEDIA:

Η KIDePEDIA, είναι μία πρωτοποριακή σειρά από εγκυκλοπαιδικά βιβλία και CD-ROM με γνώσεις για παιδιά του δημοτικού, που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με το National Geographic. Κάθε τόμος είναι θεματικός και περιλαμβάνει θέματα με πλούσια εικονογράφηση και πολλές φωτογραφίες που βοηθούν στην κατανόηση του κειμένου. Συνοδεύεται από ένα CD-ROM με παιχνίδια σχετικά με τα θέματα που παρουσιάζονται, χαρίζοντας στα παιδιά ατελείωτες ώρες δημιουργικού παιχνιδιού.

Τομος και CD ROM αποτελούν ένα μοναδικό εκπαιδευτικό συνδυασμό, που προσφέρει στα παιδιά:
-Εξοικείωση με τη χρήση υπολογιστών
-Απολαυστική γνώση μέσα από αλληλεπιδραστικά παιχνίδια με εικόνα και ήχο
-Θεμελιώδεις γνώσεις σε πολλά γενικά και ειδικά θέματα, όπως Περιβάλλον, Μουσική, Ιστορία, Επιστήμες, Εφευρέσεις κ.α


Υπογιστής με Windows και οδηγό CD-ROM ή DVD-ROM, έγχρωμη οθόνη ανάλυσης τουλάχιστον 1024 x 768, επιθυμητή ισχύς επεξεργαστή 1,5 GHz και άνω, επιθυμητό μέγεθος μνήμης 512 MB και άνω, 4GB ελεύθερος χώρος στο σκληρό δίσκο, δυνατότητα αναπαργωγής ήχου (με ηχεία ή ακουστικά), πληκτρολόγιο ποντίκι (δεν συνίσταται η χρήση trackball ή άλλης συσκευής κατάδειξης), έγχρωμος εκτυπωτής (προαιρετικά).

Περισσότερες Πληροφορίες
Εκδότης4π ΕΙΔΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ
Barcode9789604887521
ISBN978-960-488-752-1
Σελίδες49
Ημερομηνία κυκλοφορίας29 Αυγ 2011
ΔιαθεσιμότηταΕξαντλημένο
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top