Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

ΟΔΗΓΟΣ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΟΣ 2013

ΚΑΤΣΙΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Ειδική Τιμή 14,89 € was 18,61 €
SKU
BK269147
Εξαντλημένο

Ο Οδηγός Σπουδών και Επαγγέλματος 2013 - ΑΕΙ, ΤΕΙ, Στρατιωτικές και Αστυνομικές Σχολές περιλαμβάνει όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι μαθητές του Γενικού Λυκείου και του ΕΠΑΛ σχετικά με τις πανεπιστημιακές σπουδές που θα επιλέξουν και τις επαγγελματικές διεξόδους και προοπτικές.

Ο Οδηγός Σπουδών και Επαγγέλματος 2013 - ΑΕΙ, ΤΕΙ, Στρατιωτικές και Αστυνομικές Σχολές περιλαμβάνει όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν οι μαθητές του Γενικού Λυκείου και του ΕΠΑΛ σχετικά με τις πανεπιστημιακές σπουδές που θα επιλέξουν και τις επαγγελματικές διεξόδους και προοπτικές.

Πρόκειται για έναν οδηγό με όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζουν οι υποψήφιοι για την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση:
- το "who is who" των επιστημονικών πεδίων
- το πανόραμα των τμημάτων ΑΕΙ και ΤΕΙ και τις βάσεις εισαγωγής τους
- το αντικείμενο σπουδών κάθε τμήματος, τις κατευθύνσεις και τις ειδικεύσεις
- τα τμήματα με τις καλύτερες επαγγελματικές προοπτικές
- τα τμήματα με ιδιαιτερότητες
- τα επιστημονικά πεδία που "μαγνητίζουν" τους περισσότερους υποψήφιους
- το συνδυασμό επιστημονικών πεδίων που προσφέρουν περισσότερες θέσεις
- τον αριθμό των υποψηφίων και τις προσφερόμενες θέσεις
- τα "κλειδιά" για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού
- τη σωστή επιλογή των σχολών προτίμησης
- την επιλογή τμημάτων χωρίς απώλεια μορίων.

Σε αυτό το βιβλίο οι υποψήφιοι θα βρουν όλα όσα πρέπει να γνωρίζουν για τα μαθήματα αυξημένης βαρύτητας, τον τρόπο υπολογισμού των μορίων επιλογής, τη σημασία του γραπτού βαθμού, τις προϋποθέσεις συμμετοχής στις διαδικασίες επιλογής. Παράλληλα, θα βρουν απαντήσεις σε όλα τα ερωτήματά τους σχετικά με τις επιλογές σπουδών και επαγγέλματος, σημαντικές οδηγίες για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού, τους περιορισμούς στις επιλογές των επιστημονικών πεδίων, την επιλογή επιστημονικών πεδίων χωρίς απώλεια μορίων, τις αντιστοιχίες των τμημάτων, καθώς και συμπληρωματικές πληροφορίες για τμήματα με ιδιαιτερότητες.

Η ουσιαστική μελέτη του "Οδηγού" μπορεί να βοηθήσει τους υποψηφίους να ξεκαθαρίσουν το "θολό τοπίο" των σχολών ΑΕΙ και ΤΕΙ, ώστε οι "κρίσιμες επιλογές" για τις σπουδές και κατ' επέκταση το επάγγελμα να είναι πιο κοντά στις προσδοκίες και τα όνειρά τους.

Περισσότερες Πληροφορίες
ΣυγγραφέαςΚΑΤΣΙΚΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΕκδότηςΣΑΒΒΑΛΑΣ
Barcode9789604932221
ISBN978-960-493-222-1
Σελίδες716
Ημερομηνία κυκλοφορίας11 Μαΐ 2013
ΔιαθεσιμότηταΕξαντλημένο
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top