Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

- ORPHEUS’S LYRE

8,63 €
SKU
CD215397
Απόστολή σε 5-7 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον προμηθευτή

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε την κυκλοφορία του νέου δίσκου με τίτλο “Orpheus’s Lyre” με έργα γραμμένα αποκλειστικά για αρχαία ελληνική λύρα.

Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε την κυκλοφορία του νέου δίσκου με τίτλο “Orpheus’s Lyre” με έργα γραμμένα αποκλειστικά για αρχαία ελληνική λύρα.

Ο γνωστός συνθέτης, ερευνητής και ερμηνευτής με διεθνή αναγνώριση αρχαίας λύρας, Νίκος Ξανθούλης, μετά από πολύχρονη και βαθιά μελέτη του οργάνου και της αρχαίας ελληνικής μουσικής αναβιώνει τον ήχο της αρχαίας λύρας με έργα που απευθύνονται σε οποιονδήποτε θέλει να χαρεί την απλότητα και την ομορφιά ενός ήχου τόσο πρωτότυπου όσο και οικείου.

Το όργανο που χρησιμοποιεί είναι πρωτότυπη ανακατασκευή μιας αρχαίας ελληνικής λύρας φτιαγμένο από τον μεγάλο οργανοποιό Νικόλαο Μπρα.

Περισσότερες Πληροφορίες
ΔισκογραφικήGENERAL MUSIC
FormatCD 1
Ημερομηνία κυκλοφορίας30 Ιουν 2016
ΔιαθεσιμότηταΑπόστολή σε 5-7 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον προμηθευτή
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top