Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

ΠΑΡΟΙΜΙΕΣ ΚΑΙ ΡΗΤΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΣΑΙΞΠΗΡ

ΔΑΜΙΑΝΑΚΟΥ ΒΟΥΛΑ
Ειδική Τιμή 8,48 € was 10,60 €
SKU
BK122389
Αποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
Γύρω στα 1990, όταν καταπιάστηκα να τελειώσω την τετράτομη εργασία μου για τον Σαίξπηρ φιλοδοξώντας να προσφέρω ένα έργο που να μοιάζει, ή μάλλον να βοηθάει και διευκολύνει τον Έλληνα αναγνώστη στην πλησιέστερη κατανόηση του σαιξπηρικού έργου αποφάσισα παράλληλα να βάλω σε πράξη την παλιά μας σκέψη για ένα βιβλίο με παροιμίες και ρήτρες του ποιητή. Πιστεύω ότι ο αναγνώστης θα το αγαπήσει και θα το χαρεί όπως αγάπησε ολάκερο το έργο του κορυφαίου ποιητή της Αναγέννησης
Γύρω στα 1990, όταν καταπιάστηκα να τελειώσω την τετράτομη εργασία μου για τον Σαίξπηρ φιλοδοξώντας να προσφέρω ένα έργο που να μοιάζει, ή μάλλον να βοηθάει και διευκολύνει τον Έλληνα αναγνώστη στην πλησιέστερη κατανόηση του σαιξπηρικού έργου αποφάσισα παράλληλα να βάλω σε πράξη την παλιά μας σκέψη για ένα βιβλίο με παροιμίες και ρήτρες του ποιητή. Πιστεύω ότι ο αναγνώστης θα το αγαπήσει και θα το χαρεί όπως αγάπησε ολάκερο το έργο του κορυφαίου ποιητή της Αναγέννησης.
Περισσότερες Πληροφορίες
ΣυγγραφέαςΔΑΜΙΑΝΑΚΟΥ ΒΟΥΛΑ
ΕκδότηςΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ISBN960-205-407-7
ΔιαθεσιμότηταΑποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top