Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟ ΛΕΞΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ

Ειδική Τιμή 13,64 € was 18,18 €
SKU
BK70395
Εξαντλημένο
ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟ ΛΕΞΙΚΟ Το βιβλίο αυτό δεν είναι ένα συνηθισμένο λεξικό. Κάθε λέξη του συνοδεύεται από μια χιουμοριστική εικόνα με ζωά και από μια πρόταση που περιέχει αυτή τη λέξη, ώστε να εντυπώνεται εύκολα στη μνήμη του παιδιού και να μη σβήνει ποτέ! Με τον τρόπο αυτό πλουτίζει, χωρίς να το καταλαβαίνει και χωρίς καμιά προσπάθεια, το λεξιλόγιό του. Γιατί είναι κοινό μυστικό ότι τα παιδιά μας και όταν ακόμα μεγαλώσουν χρησιμοποιούν ελάχιστες λέξεις και η όμορφη, πλούσια γλώσσα μας κινδυνεύει
ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟ ΛΕΞΙΚΟ Το βιβλίο αυτό δεν είναι ένα συνηθισμένο λεξικό. Κάθε λέξη του συνοδεύεται από μια χιουμοριστική εικόνα με ζωά και από μια πρόταση που περιέχει αυτή τη λέξη, ώστε να εντυπώνεται εύκολα στη μνήμη του παιδιού και να μη σβήνει ποτέ! Με τον τρόπο αυτό πλουτίζει, χωρίς να το καταλαβαίνει και χωρίς καμιά προσπάθεια, το λεξιλόγιό του. Γιατί είναι κοινό μυστικό ότι τα παιδιά μας και όταν ακόμα μεγαλώσουν χρησιμοποιούν ελάχιστες λέξεις και η όμορφη, πλούσια γλώσσα μας κινδυνεύει. Το "ΠΑΙΔΙΚΟ ΕΙΚΟΝΟΓΡΑΦΗΜΕΝΟ ΛΕΞΙΚΟ" προορίζεται για παιδιά του Νηπιαγωγείου και του Δημοτικού σχολείου, είναι πολυσέλιδο, πολύχρωμο, θαυμάσια βιβλιοδετημένο και με εκατοντάδες εικόνες από το μαγικό χέρι του TONY WOLF!
Περισσότερες Πληροφορίες
ΕκδότηςΣΤΡΑΤΙΚΗ
ISBN960-7261-00-3
Σελίδες145
ΔιαθεσιμότηταΕξαντλημένο
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top