Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

ΠΟΙΟΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΠΗΡΕΑΖΕΤΑΙ

ΜΑΡΚΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
Ειδική Τιμή 7,20 € was 8,00 €
SKU
BK316161
Κυκλοφορεί. Αποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες

Το βιβλίο παρουσιάζει και αναλύει τον γοητευτικό και σύγχρονο κόσμο των φυσικών δικτύων μέσα από την άσκηση επιδράσεων και τη διαμόρφωση προτιμήσεων όπως αυτές προκύπτουν από την αλληλεπίδραση που έχουμε με άτομα στο φυσικό περιβάλλον. Με απλό και περιγρα­φικό τρόπο ο αναγνώστης καταλαβαίνει ότι απλές καθημερινές δραστηριότητες, όπως το να βγει για φαγητό με φίλ......

Το βιβλίο παρουσιάζει και αναλύει τον γοητευτικό και σύγχρονο κόσμο των φυσικών δικτύων μέσα από την άσκηση επιδράσεων και τη διαμόρφωση προτιμήσεων όπως αυτές προκύπτουν από την αλληλεπίδραση που έχουμε με άτομα στο φυσικό περιβάλλον. Με απλό και περιγρα­φικό τρόπο ο αναγνώστης καταλαβαίνει ότι απλές καθημερινές δραστηριότητες, όπως το να βγει για φαγητό με φίλους, ή μία συζήτηση στο γραφείο, ασκούν αλληλεπιδράσεις. Είναι αυτού του είδους οι επαφές αρκετές για να αλλάξουμε γνώμη για την πολιτική μας προτίμηση; Μπορεί και σε ποιο βαθμό να μας κινητοποιήσει να εμπλακούμε πολιτικά μια συζήτηση ή μια κινητοποίηση μέσω φίλων; Οι πολιτικοί, οι επαγγελματίες της πολιτικής επικοινωνίας και του πολιτικού μάρκετινγκ φαίνεται να θέλουν να αξιοποιήσουν τη δυναμική της δικτύωσης, οι πολίτες όμως τι γνώμη έχουν για αυτό; Τα δίκτυα μας επηρεάζουν περισσότερο από όσο θέλουμε να πιστεύουμε, αλλά αντίστοιχα τα επηρεάζουμε και εμείς. Μέσα από την παρουσίαση έρευνας που πραγματοποιήθηκε στην Ελλάδα, o αναγνώστης κατανοεί τη σημασία και τη δυναμική των επαφών του με άλλους, ο πολιτικός και ο σύμβουλος πολιτικού μάρκετινγκ βρίσκουν απαντήσεις σχετικές με τις επιδράσεις και ένα εργαλείο για τη διαμόρφωση στρατηγικής επικοινωνίας.

Περισσότερες Πληροφορίες
ΣυγγραφέαςΜΑΡΚΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ
ΕκδότηςΕΠΙΚΕΝΤΡΟ - ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ
Barcode9789604589258
ISBN978-960-458-925-8
Σελίδες136
Έτος παραγωγής2020
Ημερομηνία κυκλοφορίας18 Μαΐ 2020
ΔιαθεσιμότηταΚυκλοφορεί. Αποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top