Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΥΤΟΕΚΤΙΜΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΠΡΕΚΑΤΕ ΒΙΚΤΩΡΙΑ
Ειδική Τιμή 11,20 € was 14,00 €
SKU
BK318512
Αποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη

Στην παρούσα έκδοση εξετάζεται η τεράστια σημασία που έχει η καλλιέργεια της αυτοεκτίμησης για τα παιδιά και προτείνεται ένα σύγχρονο και ολοκληρωμένο πρόγραμμα που αποσκοπεί στην ενίσχυσή της, το οποίο μπορεί να διδαχθεί είτε στην τάξη είτε στο σπίτι σε συνεργασία με τους γονείς.

Στην παρούσα έκδοση εξετάζεται η τεράστια σημασία που έχει η καλλιέργεια της αυτοεκτίμησης για τα παιδιά και προτείνεται ένα σύγχρονο και ολοκληρωμένο πρόγραμμα που αποσκοπεί στην ενίσχυσή της, το οποίο μπορεί να διδαχθεί είτε στην τάξη είτε στο σπίτι σε συνεργασία με τους γονείς. Η συγγραφέας αποδεικνύει ότι ένα τόσο σοβαρό εγχείρημα για τη μετέπειτα ζωή μας, μπορεί να βιωθεί από το παιδί με ευχάριστο και δημιουργικό τρόπο, με τη συνοδεία μύθων του Αισώπου, με ευχάριστες συζητήσεις και με παιγνιώδη διάθεση. Κεντρική θέση στο βιβλίο κατέχει ο ισχυρισμός ότι μια θετική εικόνα εαυτού αποτελεί προϋπόθεση για πετυχημένες επαγγελματικές και ολοκληρωμένες προσωπικές σχέσεις στην ενήλικη ζωή.

Περισσότερες Πληροφορίες
ΣυγγραφέαςΠΡΕΚΑΤΕ ΒΙΚΤΩΡΙΑ
ΕκδότηςΒΗΤΑ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ
Barcode9789604521876
ISBN978-960-452-187-6
Σελίδες86
Ημερομηνία κυκλοφορίας1 Οκτ 2019
ΔιαθεσιμότηταΑποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top