Facebook Pixel

COMBO ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ: ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΩΡΟ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ - Η ΧΑΡΑΥΓΗ ΤΩΝ ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ

Ειδική Τιμή 38,46 € was 70,39 €
SKU
BK328960
Αποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη

ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΩΡΟ

Συγγραφέας SCHILTE CRISTINE - FRYDMAN RENE/ΚΡΙΣΤΙΝ ΣΙΛΤ, ΡΕΝΕ ΦΡΙΝΤΜΑΝ
Εκδότης ΚΕΔΡΟΣ
Barcode 9789600434354
ISBN 978-960-04-3435-4
Σελίδες 544
Εικονογράφος CINQUANTA ANNE/ΤΣΙΝΚΟΥΑΝΤΑ ΑΝΝΙ
Έτος παραγωγής 2010
Μεταφραστής ΣΑΜΠΕΤΑΙ ΒΙΚΥ
Ημερομηνία κυκλοφορίας 9 Απρ 2010

 


ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ
Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΑΣ ΜΗΝΑ ΠΡΟΣ ΜΗΝΑ

Συγγραφέας ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΣΤΡΙΚΟΥ-ΤΟΜΟΠΟΥΛΟΥ
Εκδότης ΚΕΔΡΟΣ
Barcode 9789600439731
ISBN 978-960-04-3973-1
Σελίδες 80
Εικονογράφος ΚΟΛΛΙΑΚΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ
Ημερομηνία κυκλοφορίας 15 Ιουν 2010

 


Η ΧΑΡΑΥΓΗ ΤΩΝ ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ
ΟΙ ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΑΚΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΤΟΥ ΕΜΒΡΥΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟΥ

Συγγραφέας HERBINET ETIENNE/ΕΡΜΠΙΝΕ ΕΤΙΕΝ
Εκδότης ΚΕΔΡΟΣ
Barcode 9789600405347
ISBN 978-960-04-0534-7
Σελίδες 432
Έτος παραγωγής 1984
Μεταφραστής ΛΙΝΑΡΔΑΚΗ - ΠΑΠΑΧΡΥΣΑΝΘΟΥ ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ
Ημερομηνία κυκλοφορίας 13 Ιουν 1984

ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΩΡΟ
Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΣΑΣ ΜΗΝΑ ΠΡΟΣ ΜΗΝΑ

Το Περιμένοντας το μωρό θα σας συνοδεύει σε όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης σας, από τη σύλληψη μέχρι τις πρώτες εβδομάδες της ζωής του μωρού σας. Εδώ θα βρείτε απαντήσεις σε όλες σας τις ερωτήσεις σχετικά με την ανάπτυξη του εμβρύου, την εξέλιξη της εγκυμοσύνης σας, τον τοκετό. Σαφή, συγκεκριμένα και χρήσιμα στοιχεία σχετικά με την υγεία, τη φόρμα σας, την ομορφιά σας, τα συναισθήματά σας. Πολλές πληροφορίες για θέματα πρακτικά, για την οργάνωση της καθημερινότητάς σας, για τη φροντίδα του μωρού σας αμέσως μετά τη γέννησή του.

Μπορείτε να διαβάσετε το βιβλίο αυτό με δύο τρόπους: είτε χρονολογικά, καθώς είναι χωρισμένο σε κεφάλαια που αντιστοιχούν στους μήνες της εγκυμοσύνης σας, είτε θεματικά, με τη βοήθεια του θεματικού ευρετηρίου ή του λεπτομερούς ευρετηρίου που περιλαμβάνει. Ένας πλήρης οδηγός για να απολαύσετε την εγκυμοσύνη σας και να προετοιμάσετε με τον καλύτερο τρόπο τον ερχομό του μωρού σας.

Η Κριστίν Σιλτ είναι δημοσιογράφος που ειδικεύεται σε θέματα μητρότητας και βρεφικής ηλικίας. Έχει γράψει αρκετά βιβλία πολύ δημοφιλή σχετικά με τα θέματα αυτά. Είναι και η ίδια μητέρα.


ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ

Ένα ημερολόγιο γεμάτο πρακτικές συμβουλές, μικρές αλήθειες και χρήσιμες ιδέες. Ένα βιβλίο γραμμένο για τα «πάνω» και τα «κάτω» της εγκυμοσύνης, τις αλλαγές, τις εκπλήξεις, την προετοιμασία. Προσωπικές σημειώσεις και φωτογραφίες θα το κάνουν «αποκλειστικά» δικό σας.
«Η εγκυμοσύνη είναι υπέροχη». Έτσι άκουγα, μέχρι που έμεινα έγκυος και διαπίστωσα ότι αυτοί οι εννέα μήνες δεν είναι πάντα τόσο μαγικοί όσο λένε! Είναι φορές που πραγματικά η γυναίκα αισθάνεται άσχημα και αντιμετωπίζει αρκετές δυσκολίες. Έγραψα αυτό το βιβλίο όταν ήμουν έγκυος, με το σκεπτικό πως αυτά που λέμε καμιά φορά μεταξύ μας – χρήσιμες συμβουλές, πρακτικές οδηγίες και μικρές αλήθειες – είναι που μας κάνουν να νιώθουμε όμορφα και αισιόδοξα. Ελπίζω να φανεί χρήσιμο σε πολλές μέλλουσες μαμάδες, να τους κάνει καλή παρέα στη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους και να τις βοηθήσει να έχουν καλές αναμνήσεις απ’ αυτή τη σημαντική περίοδο της ζωής τους.


Η ΧΑΡΑΥΓΗ ΤΩΝ ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ
ΟΙ ΑΙΣΘΗΤΗΡΙΑΚΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΤΟΥ ΕΜΒΡΥΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟΥ

Υπάρχει κανείς που δεν διερωτήθηκε μπροστά σ’ ένα νεογέννητο παιδί ποιες να είναι οι αντιλήψεις του για τα όντα που το περιβάλλουν και για τον κόσμο στον οποίο αναδύθηκε;
Πως βλέπει τα πρόσωπά μας; Τι ακούει από τα λόγια και τα τραγούδια μας; Τι καταλαβαίνει από τα χέρια μας, τις κινήσεις μας και τα χάδια μας; Από τις οσμές και τις γεύσεις που το περιβάλλουν; Πότε θα μπορέσει να μας αναγνωρίσει;
Οι φυσιολόγοι, οι ηθολόγοι, οι πειρατικοί ψυχολόγοι, αν και δεν τα ξέρουν βέβαια όλα, όμως έχουν απαντήσεις, κάποτε εκπληκτικά ακριβείς.
Το βιβλίο αυτό τις συγκεντρώνει.
Πηγαίνει όμως και μακρύτερα: είναι η πρώτη φορά που συγκεντρώνει το σύνολο των σύγχρονων επιστημονικών γνώσεων για τις αντιλήψεις που υπάρχουν πριν από τη γέννηση. Και μαθαίνουμε πως, πολύ πριν να γεννηθεί, νωρίς κατά την εγκυμοσύνη, το παιδί αντιλαμβάνεται τον κόσμο που το περιβάλλει (τη μητέρα του και τον κόσμο). Μαθαίνουμε ακόμη ότι αυτές οι αντιλήψεις, αυτά τα προγεννητικά αισθητηριακά ερεθίσματα είναι απαραίτητα για την ανάπτυξή του, με τα άμεσα αποτελέσματά τους, αλλά ακόμη γιατί θα καταγραφούν σαν ανάλογες «εμπειρίες».
Το θέμα είναι λοιπόν επιστημονικό. Σε αντίστιξη, άλλες γνώσεις κι άλλα ερωτήματα μπαίνουν στο χορό: εκείνες και εκείνα που υφαίνουν τους μύθους και τα έθιμα του κόσμου ολόκληρου και του παρελθόντος. Διηγήσεις που μας παρασύρουν σ’ ένα φανταστικό κόσμο, όπου τα παιδιά μιλούν και θυμώνουν πριν γεννηθούν, παραδόσεις όπου μαντεύει κανείς έναν ατέλειωτο πλούτο, πολύτιμο σ’ αυτούς που προσπαθούν να εξασφαλίσουν τους χώρους που θα μπορέσουν ελεύθερα ν’ ανθίσουν τα παιδιά μας.

Περισσότερες Πληροφορίες
ΕκδότηςΚΕΔΡΟΣ
Ημερομηνία κυκλοφορίας12 Απρ 2022
ΔιαθεσιμότηταΑποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Αξιολογείτε:COMBO ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ: ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΩΡΟ - ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗΣ - Η ΧΑΡΑΥΓΗ ΤΩΝ ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ
Η Βαθμολογία σας
Back to Top