Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

QUARKXPRESS/MAC

Ειδική Τιμή 12,10 € was 16,14 €
SKU
BK76486
Αποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
QUARKXPRESS/MAC Μία σειρά εισαγωγικών μαθημάτων στο QuarkXPress, που έχει ενσωματώσει τις απαιτήσεις των ανθρώπων του χώρου και έχει αναδειχθεί σε ένα πολύ χρήσιμο και πρωτοποριακό εργαλείο, για όσους εργάζονται σε περιβάλλον Macintosh ή σε περιβάλλον Windows. Το βιβλίο επιτρέπει στους εργαζόμενους και σπουδαστές στο χώρο των εκδόσεων (και όσους θέλουν να ασχοληθούν με την ηλεκτρονική τυπογραφία) να εξοικειωθούν το γρηγορότερο με το χειρισμό του προγράμματος
QUARKXPRESS/MAC Μία σειρά εισαγωγικών μαθημάτων στο QuarkXPress, που έχει ενσωματώσει τις απαιτήσεις των ανθρώπων του χώρου και έχει αναδειχθεί σε ένα πολύ χρήσιμο και πρωτοποριακό εργαλείο, για όσους εργάζονται σε περιβάλλον Macintosh ή σε περιβάλλον Windows. Το βιβλίο επιτρέπει στους εργαζόμενους και σπουδαστές στο χώρο των εκδόσεων (και όσους θέλουν να ασχοληθούν με την ηλεκτρονική τυπογραφία) να εξοικειωθούν το γρηγορότερο με το χειρισμό του προγράμματος.
Περισσότερες Πληροφορίες
ΕκδότηςΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ
Σελίδες246
ΔιαθεσιμότηταΑποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top