Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΩΝ ΤΣΑΚΡΑ

SHALILA SHARAMON, BODO J. BAGINSKI
Ειδική Τιμή 9,80 € was 14,20 €
SKU
BK306732-1
Αποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη

Όλοι οι άνθρωποι, σε κάποιο σημείο της ζωής τους, θέτουν στον εαυτό τους τα ερωτήματα: «ποιος είμαι» , «ποιες δυνάμεις και ικανότητες υπάρχουν κρυμμένες μέσα μου και πώς μπορώ να τις ενεργοποιήσω, για να υλοποιήσω όλες μου τις δυνατότητες για δημιουργικότητα και ευτυχία;». Στα ερωτήματα αυτά απάντηση μπορεί να δώσει η γνώση των ανθρώπινων ενεργειακών κέντρων, που είναι γνωστά και ως τσάκρα.
Η εναρμόνιση και ενεργοποίηση των κέντρων ενέργειας του σώματος δεν είναι δύσκολη ούτε χρειάζονται ειδικά χαρίσματα για να το πετύχετε.
Το βιβλίο των τσάκρα περιγράφει τα ενεργειακά κέντρα και τη λειτουργία τους, καθώς και ασκήσεις για την εναρμόνισή τους με τρόπο απλό και κατανοητό. Παρουσιάζει επίσης τεχνικές που θα επιφέρουν την ήρεμη αναζωογόνηση των τσάκρα και τη διάλυση των μπλοκαρισμάτων της ροής της ενέργειας στο ίδιο μας το σώμα

Περισσότερες Πληροφορίες
ΣυγγραφέαςSHALILA SHARAMON, BODO J. BAGINSKI
ΕκδότηςΔΙΟΠΤΡΑ
ISBN 978-960-364-120-9
Σελίδες272
Ημερομηνία κυκλοφορίας3 Αυγ 1998
ΔιαθεσιμότηταΑποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top