Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ (1821-1973)

ΛΑΖΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Ειδική Τιμή 12,57 € was 15,71 €
SKU
BK121498
Εξαντλημένο
Ο συγγραφέας μέσα από μια εξωνυχιστική έρευνα ανέκδοτων και μη πηγών δίνει ανάγλυφη τη συμμετοχή του φοιτητικού σώματος, τόσο στους κοινωνικούς όσο και στους πολιτικούς αγώνες που σημάδεψαν τη σταθερή, ανοδική πορεία του φοιτητικού κινήματος. Ξεκινώντας από τους ιερολοχίτες του Αλ. Υψηλάντη και φτάνοντας στα αιματηρά επεισόδια του 1973, παρουσιάζει όλες τις μεγάλες «στιγμές» του αγώνα των φοιτητών, για βελτίωση συνθηκών ζωής, για την εμπέδωση της Δημοκρατίας, την καθιέρωση της Δημοτικής γλώσσας, τον αγώνα κατά των Γερμανών και την αντίσταση στον πνευματικό εκφυλισμό που επέβαλλε η χουντική δικτατορία (1967-1974)
Ο συγγραφέας μέσα από μια εξωνυχιστική έρευνα ανέκδοτων και μη πηγών δίνει ανάγλυφη τη συμμετοχή του φοιτητικού σώματος, τόσο στους κοινωνικούς όσο και στους πολιτικούς αγώνες που σημάδεψαν τη σταθερή, ανοδική πορεία του φοιτητικού κινήματος. Ξεκινώντας από τους ιερολοχίτες του Αλ. Υψηλάντη και φτάνοντας στα αιματηρά επεισόδια του 1973, παρουσιάζει όλες τις μεγάλες «στιγμές» του αγώνα των φοιτητών, για βελτίωση συνθηκών ζωής, για την εμπέδωση της Δημοκρατίας, την καθιέρωση της Δημοτικής γλώσσας, τον αγώνα κατά των Γερμανών και την αντίσταση στον πνευματικό εκφυλισμό που επέβαλλε η χουντική δικτατορία (1967-1974).
Περισσότερες Πληροφορίες
ΣυγγραφέαςΛΑΖΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΕκδότηςΓΝΩΣΗ
ISBN960-235-275-2
ΔιαθεσιμότηταΕξαντλημένο
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top