Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

ΤΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

ΜΕΛΑΣ ΣΠΥΡΟΣ
Ειδική Τιμή 9,13 € was 12,18 €
SKU
BK81638
Εξαντλημένο
Το βιβλίο περιγράφει την επιβλητική προσωπικότητα του Αλή Πασά. Ιστορική μορφή εκπληκτική, δυνατή, περίπλοκη και αινιγματική. Από κοινός κλέφτης, ατιμασμένος, περιφρονημένος και επικηρυγμένος έφθασε να σκεπάσει με το όνομα του Αρβανιτιά, Ήπειρο, Μοριά, Θεσσαλία, Στερεά Ελλάδα, Μακεδονία, τη Βαλκανική ολάκερη και να το επιβάλει στα ανακτοβούλια της δυτικής και Ανατολικής Ευρώπης. Από πεντάφτωχος έφθασε να μαζέψει θησαυρούς αμέτρητους να διατηρεί ολάκερη αυτοκρατορική αυλή, να αρματώνει στρατούς, να επιχειρεί μεγάλες εκστρατείες και πολιορκίες
Το βιβλίο περιγράφει την επιβλητική προσωπικότητα του Αλή Πασά. Ιστορική μορφή εκπληκτική, δυνατή, περίπλοκη και αινιγματική. Από κοινός κλέφτης, ατιμασμένος, περιφρονημένος και επικηρυγμένος έφθασε να σκεπάσει με το όνομα του Αρβανιτιά, Ήπειρο, Μοριά, Θεσσαλία, Στερεά Ελλάδα, Μακεδονία, τη Βαλκανική ολάκερη και να το επιβάλει στα ανακτοβούλια της δυτικής και Ανατολικής Ευρώπης. Από πεντάφτωχος έφθασε να μαζέψει θησαυρούς αμέτρητους να διατηρεί ολάκερη αυτοκρατορική αυλή, να αρματώνει στρατούς, να επιχειρεί μεγάλες εκστρατείες και πολιορκίες. Αν και αγράμματος κατάφερε να γίνει απόλυτος κύριος επιβλητικού μέρους μιας κραταιάς αυτοκρατορίας, να κυβερνήσει λαούς, να κλονίσει θρόνους, να μπει στο μεγάλο παιχνίδι της ευρωπαϊκής διπλωματίας, με τα πιό τολμηρά σχέδια, να γελάσει ένα Ναπολέοντα και να χτυπήσει τους Γάλλους, να παίξει με την Αγγλία και τη Ρωσία όπως με τις χάντρες του κομπολογιού του.
Περισσότερες Πληροφορίες
ΣυγγραφέαςΜΕΛΑΣ ΣΠΥΡΟΣ
ΕκδότηςΒΛΑΣΣΗ
ΔιαθεσιμότηταΕξαντλημένο
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top