Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ

ΛΕ ΠΕΝ ΖΑΝ-ΜΑΡΙ
Ειδική Τιμή 10,76 € was 12,66 €
SKU
BK69974
Αποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ Ακούμε συχνά να λέγεται από τους αντιπάλους μας: «Το εθνικό Μέτωπο δε έχει πρόγραμμα» και παρ’ότι ευθέως αναγνωρίζουν ότι ο Ζαν Μαρί Λεπέν λέει υψηλοφώνως αυτό που όλος ο κόσμος σκέφτεται χαμηλοφώνως, ορισμένοι υποστηρίζουν ότι δεν προσφέρει αληθινές λύσεις. Το «Για την Γαλλία» τους διαψεύδει οικτρά. Γλώσσα διαφανής όπως και οι ιδέες που εκφράζει ιδέες απλές, μεστή ανάλυση των λόγων της παρακμής μας συγκεκριμένες προτάσεις για την καταπολέμηση της ανεργίας, της ανασφάλειας, της υπογεννητικότητος, της μεταναστεύσεως του γραφειοκρατικού και φορολογικού κρατισμού, της ηθικής χαλαρώσεως
ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ Ακούμε συχνά να λέγεται από τους αντιπάλους μας: «Το εθνικό Μέτωπο δε έχει πρόγραμμα» και παρ’ότι ευθέως αναγνωρίζουν ότι ο Ζαν Μαρί Λεπέν λέει υψηλοφώνως αυτό που όλος ο κόσμος σκέφτεται χαμηλοφώνως, ορισμένοι υποστηρίζουν ότι δεν προσφέρει αληθινές λύσεις. Το «Για την Γαλλία» τους διαψεύδει οικτρά. Γλώσσα διαφανής όπως και οι ιδέες που εκφράζει ιδέες απλές, μεστή ανάλυση των λόγων της παρακμής μας συγκεκριμένες προτάσεις για την καταπολέμηση της ανεργίας, της ανασφάλειας, της υπογεννητικότητος, της μεταναστεύσεως του γραφειοκρατικού και φορολογικού κρατισμού, της ηθικής χαλαρώσεως. Επεξεργασμένο από τις επιτροπές και εγκεκριμένο από το Συνέδριο του Εθνικού Μετώπου, το βιβλίο αυτό διαφωτίζει τον επιδιωκόμενο στόχο των πεφωτισμένων, γενναίων, καρτερικών πολιτών, των παθιασμένων για την Γαλλία και τους Γάλλους, πρώτα.
Περισσότερες Πληροφορίες
ΣυγγραφέαςΛΕ ΠΕΝ ΖΑΝ-ΜΑΡΙ
ΕκδότηςΝΕΑ ΘΕΣΙΣ
Σελίδες248
ΔιαθεσιμότηταΑποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top