Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

Η ΜΕΘΟΔΟΣ PROJECT ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΧΟΛΙΚΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΣΧΟΛΙΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ: ΜΙΚΡΟΙ ΕΡΕΥΝΗΤΕΣ

LILIAN KATZ, HARRIS - JUDY HELM
Ειδική Τιμή 15,70 € was 21,80 €
SKU
BK262411
Αποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
Η νέα, πλήρως ενημερωμένη και συμπληρωμένη έκδοση του ευπώλητου βιβλίου των δύο διακεκριμένων παιδαγωγών επεκτείνει την προσέγγιση της μεθόδου project σε παιδιά πρώτης δημοτικού και πρώτων τάξεων ειδικής αγωγής. Περιλαμβάνει επίσης τις τελευταίες εξελίξεις στη χρήση της τεχνολογίας (Παγκόσμιος Ιστός, βίντεο, ψηφιακή κάμερα κ.ά.), ποικιλία φυσικών δραστηριοτήτων, αναλυτικές οδηγίες και παραδείγματα για την ενσωμάτωση κριτηρίων επιλογής θέματος και σχεδιασμού
Η νέα, πλήρως ενημερωμένη και συμπληρωμένη έκδοση του ευπώλητου βιβλίου των δύο διακεκριμένων παιδαγωγών επεκτείνει την προσέγγιση της μεθόδου project σε παιδιά πρώτης δημοτικού και πρώτων τάξεων ειδικής αγωγής. Περιλαμβάνει επίσης τις τελευταίες εξελίξεις στη χρήση της τεχνολογίας (Παγκόσμιος Ιστός, βίντεο, ψηφιακή κάμερα κ.ά.), ποικιλία φυσικών δραστηριοτήτων, αναλυτικές οδηγίες και παραδείγματα για την ενσωμάτωση κριτηρίων επιλογής θέματος και σχεδιασμού.
Περισσότερες Πληροφορίες
ΣυγγραφέαςLILIAN KATZ, HARRIS - JUDY HELM
ΕκδότηςΜΕΤΑΙΧΜΙΟ
Barcode9789605017019
ISBN978-960-501-701-9
Σελίδες328
Ημερομηνία κυκλοφορίας8 Μαΐ 2012
ΔιαθεσιμότηταΑποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top