Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

Η ΦΑΡΜΑ ΤΩΝ ΖΩΩΝ

ΟΡΓΟΥΕΛ ΤΖΟΡΤΖ
Ειδική Τιμή 9,00 € was 10,00 €
SKU
BK319757
Αποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη

Όλα τα ζώα είναι ίσα, όµως µερικά ζώα είναι πιο ίσα από άλλα.

 

Τα ζώα ανατρέπουν τον αγρότη της φάρµας και αναλαµβάνουν δράση. Έχουν αποφασίσει να δηµιουργήσουν την ουτοπική κοινωνία προόδου, δικαιοσύνης και ισότητας, αφού όλα τα ζώα είναι ίσα. Παρόλο που συµµετέχουν µε την καρδιά και την ψυχή τους στην επανάσταση, τα πράγµατα δε γίνονται καλύτερα, χειροτερεύουν. Καταλήγουν να δουλεύουν όλοι σκληρότερα. Η επανάσταση έχει προδοθεί. Τα γουρούνια, που ήταν οι πρωτεργάτες της επανάστασης, ζουν τώρα στο σπίτι του αγρότη και περπατούν στα δύο πίσω πόδια τους, κάτι που είχαν ορκιστεί  ότι δε θα έκαναν ποτέ. Λένε στα υπόλοιπα ζώα πώς να σκέφτονται και πώς να συµπεριφέρονται, µε συνεχή καθοδήγηση από την αναπτυσσόµενη ανώτερη τάξη.

 

«Τα µάτια εκείνων που στέκονταν έξω από το παράθυρο πήγαιναν από γουρούνι σε άνθρωπο και από άνθρωπο σε γουρούνι και πάλι από γουρούνι σε άνθρωπο. Όµως, τα πρόσωπα εκεί µέσα έµοιαζαν τόσο πολύ, ώστε δεν µπορούσες πια να ξεχωρίσεις ποιος ήταν ο άνθρωπος και ποιο ήταν το γουρούνι…»

 

Το βαθύτερο νόηµα της ιστορίας είναι να αντιληφθούν οι απλοί άνθρωποι το πώς οι σκληροπυρηνικοί και αδίστακτοι ηγέτες µπορούν να εκµεταλλευτούν έναν ολόκληρο πληθυσµό.

Περισσότερες Πληροφορίες
ΣυγγραφέαςΟΡΓΟΥΕΛ ΤΖΟΡΤΖ
ΕκδότηςΛΙΒΑΝΗΣ Α.Α.
Barcode9602365749
ISBN960-236-574-9
Σελίδες160
Έτος παραγωγής2021
Ημερομηνία κυκλοφορίας13 Ιαν 2021
ΔιαθεσιμότηταΑποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top