Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

Η ΓΛΩΣΣΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ C

Ειδική Τιμή 19,43 € was 25,90 €
SKU
BK76589
Αποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
Η ΓΛΩΣΣΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ C Σε αυτήν τη δεύτερη έκδοση του βιβλίου των Kernighan και Ritchie, έχουν γίνει σημαντικές βελτιώσεις στην παρουσίαση κάποιων κρίσιμων χαρακτηριστικών, όπως οι δείκτες, που απευθύνονται βασικά στον προγραμματισμό σε PC, ενώ έχουν προστεθεί και αρκετά νέα παραδείγματα." Η C σας ταιριάζει καλύτερα όσο αυξάνεται η πείρα σας στη χρήση της... ελπίζουμε ότι αυτό το βιβλίο θα σας βοηθήσει να τη μάθετε και να τη χρησιμοποιείτε σωστά
Η ΓΛΩΣΣΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΥ C Σε αυτήν τη δεύτερη έκδοση του βιβλίου των Kernighan και Ritchie, έχουν γίνει σημαντικές βελτιώσεις στην παρουσίαση κάποιων κρίσιμων χαρακτηριστικών, όπως οι δείκτες, που απευθύνονται βασικά στον προγραμματισμό σε PC, ενώ έχουν προστεθεί και αρκετά νέα παραδείγματα." Η C σας ταιριάζει καλύτερα όσο αυξάνεται η πείρα σας στη χρήση της... ελπίζουμε ότι αυτό το βιβλίο θα σας βοηθήσει να τη μάθετε και να τη χρησιμοποιείτε σωστά." Οι Συγγραφείς.
Περισσότερες Πληροφορίες
ΕκδότηςΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ
ISBN978-960-461-132-4
Σελίδες376
ΔιαθεσιμότηταΑποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top