Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

ALPHA WINE GUIDE 2007

Ειδική Τιμή 8,76 € was 10,95 €
SKU
BK187747
Εξαντλημένο
Η κορυφή των μεγάλων κρασιών που "πατήθηκε" πέρυσι από λίγους, δείχνει φέτος να καταλαμβάνεται εξ' εφόδου από πολύ περισσότερες ετικέτες.
Η έκτη έκδοση του "Alpha Wine Guide" βρίσκει το ελληνικό κρασί σε πλήρη άνθηση! Ο αριθμός των αμπελοοινικών εκμεταλλεύσεων για έναν ακόμα χρόνο κινείται ανοδικά. Νέες ετικέτες βλέπουν το φως της ημέρας και ο πειραματισμός με τοπικές, ξεχασμένες, ποικιλίες (αλλά και ξενικές) καλά κρατεί
Η κορυφή των μεγάλων κρασιών που "πατήθηκε" πέρυσι από λίγους, δείχνει φέτος να καταλαμβάνεται εξ' εφόδου από πολύ περισσότερες ετικέτες.
Η έκτη έκδοση του "Alpha Wine Guide" βρίσκει το ελληνικό κρασί σε πλήρη άνθηση! Ο αριθμός των αμπελοοινικών εκμεταλλεύσεων για έναν ακόμα χρόνο κινείται ανοδικά. Νέες ετικέτες βλέπουν το φως της ημέρας και ο πειραματισμός με τοπικές, ξεχασμένες, ποικιλίες (αλλά και ξενικές) καλά κρατεί. Το αποτέλεσμα είναι πολλά καλά κρασιά, περισσότερα εξαιρετικά δείγματα δουλειάς. Ακόμα και η κορυφή των "μεγάλων" (πεντάστερων για τα καθ' ημάς) κρασιών που "πατήθηκε" πέρυσι από λίγους, δείχνει φέτος να καταλαμβάνεται εξ' εφόδου από πολύ περισσότερες ετικέτες. Αυτά είναι η καλή πλευρά του νομίσματος. Γιατί υπάρχει και η κακή. Ο σχετικά μεγάλος αριθμός των κρασιών που δίνει ο ελληνικός αμπελώνας, με εκ γενετής κουσούρια που τα καταδικάζουν στη μετριότητα και συχνά στην απόρριψη. Προφανώς το φαινόμενο δεν είναι ελληνικό. Σε όλα τα γεωγραφικά μήκη και πλάτη, ακόμα και σε διάσημες αμπελοοινικά χώρες, το ελαττωματικό και το απορριπτέο είναι παρόν. Όμως το ελληνικό κρασί αγωνίζεται να βρει την καλή θέση που δυνητικά του αξίζει στο διεθνές οινικό στερέωμα και στις προτιμήσεις του παγκόσμιου καταναλωτή. Αυτό απαιτεί ακόμα μεγαλύτερη φροντίδα και προσοχή.
Περισσότερες Πληροφορίες
ΕκδότηςΔΕΣΜΗ ΕΚΔΟΤΙΚΗ
ISBN960-83045-4-7
Σελίδες206
Ημερομηνία κυκλοφορίας19 Μαρ 2007
ΔιαθεσιμότηταΕξαντλημένο
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top