Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΣΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΙΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ Γ' ΓΕΝΙΚΟΥ ΛΥΚΕΙΟΥ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΗΣ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗΣ Α' ΤΟΜΟΣ

ΔΟΥΚΑΚΗΣ ΣΠΥΡΟΣ, ΨΑΛΤΙΔΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ, ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
Ειδική Τιμή 13,17 € was 18,81 €
SKU
BK227697
Εξαντλημένο

Το παρόν βιβλίο "Αρχές οικονομικής θεωρία"ς αποτελεί ένα χρήσιμο «εργαλείο» το οποίο απευθύνεται τόσο στους εκπαιδευτικούς όσο και στους μαθητές της Γ' τάξης του Ημερήσιου Γενικού Λυκείου, της Δ' τάξης του Εσπερινού Γενικού Λυκείου, της Γ' τάξης του Ημερήσιου Επαγγελματικού Λυκείου και της Δ' τάξης του Εσπερινού Επαγγελματικού Λυκείου.

Το μάθημα Ανάπτυξη εφαρμογών σε προγραμματιστικό περιβάλλον έχει διανύσει μια πορεία 10 ετών στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση και αποτελεί ένα από τα μαθήματα της τεχνολογικής κατεύθυνσης για την εισαγωγή στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Παρά τη δεκαετή διδασκαλία και εξέταση των μαθητών στο μάθημα, παρατηρείται ένα μικρό ποσοστό αριστούχων.
Το νέο δίτομο βιβλίο των συγγραφέων και εκαπιδευτικών Σπύρου Δουκάκη και Αλεξάνδρας Ψαλτίδου, οι οποίοι έχουν δεκαετή εμεπιρία διδασκαλίας και πλούσιο ερευνητικό και συγγραφικό έργο στο μάθημα, έρχεται να συμπληρώσει το διδακτικό πακέτο, να συνεισφέρει στο έργο των εκπαιδευτικών και να βελτιώσει τις επιδόσεις των μαθητών.
Το βιβλίο είναι δομημένο με σύγχρονο τρόπο και επιστημονικά τεκμηριωμλενη διδακτική προσέγγιση και περιέχει:
- Όλη τη θεωρία με τη μορφή ερωτήσεων και την προσθήκη επεξηγήσεων όπου απαιτείται η αποσαφήνιση δυσνόητων εννοιών.
- Απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις θεωρίας του διδακτικού πακέτου.
- Πλήθος λυμένων παραδειγμάτων σε όλα τα θέματα που εξετάζονται σε πανελλαδικό επίπεδο, με σχόλια, μεθοδολογία και παραπομπές.
- Εκ νέου συγγραφή των εκφωνήσεων των δραστηριοτήτων του διδακτικού πακέτου που δεν κινούνταν σστο πνεύμα των εξετάσεων και επίλυση όλων των δραστηριοτήτων στο σημείο που προτείνεται να διδάσκονται.
- Αποσαφήνιση όλων των προβληματικών σημείων του διδακτικού πακέτου και προτάσεις διδακτικής παρέμβασης.
- Αναπαράσταση αλγορίθμων σε όλες τις μορφές που αναπτύσσονται στο διδακτικό πακέτο και πριν από την εισαγωγή, σε μια νέα ενότητα κωδικοποίηση των αλγορίθμων σε ΓΛΩΣΣΑ.
- Τα θέματα των εξετάσεων λυμένα και κατανεμημένα ανά ενότητα, χρονολογία και ζήτημα.
- Πλήθος ασκήσεων προς λύση με μεγάλο βαθμό πρωτοτυπίας, που θα επηρεάσουν τα θέματα εξετάσεων των επόμενων ετών. Οι ασκήσεις παρουσιάζονται με αυξανόμενο βαθμό δυσκολίας και κατανεμημένες ανά ζήτημα εξετάσεων.
- Πλήθος ερωτήσεων θεωρίας προς εξάσκηση, με όλες τις μορφές που προβλέπει το πλαίσιο αξιολόγησης των μαθητών.
- Κριτήρια αξιολόγησης ίδιας μορφής με αυτά των εξετάσεων.
- Λύσεις όλων των ασκήσεων, όλων των ερωτήσεων θεωρίας και όλων των κριτηρίων αξιολόγησης που απευθύνονται στον μαθητή, με σχόλια και επεξηγήσεις.

 

Περισσότερες Πληροφορίες
ΣυγγραφέαςΔΟΥΚΑΚΗΣ ΣΠΥΡΟΣ, ΨΑΛΤΙΔΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ, ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ
ΕκδότηςΠΑΤΑΚΗΣ
Barcode9789601635699
ISBN978-960-16-3569-9
Σελίδες638
Ημερομηνία κυκλοφορίας1 Ιαν 2011
ΔιαθεσιμότηταΕξαντλημένο
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top