Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

ΚΑΛΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ

ΚΕΛΛΕΡ ΤΖΟΙΣ
Ειδική Τιμή 9,89 € was 13,18 €
SKU
BK82111
Αποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
Ο συγγραφέας προτείνει μια απλή μέθοδο επίκλησης των αγγέλων και προσέλκυσης της βοήθειας τους. Η μέθοδος συνδυάζει τη χρήση μικρών ποιημάτων ή μάντρα, τον διαλογισμό την προσευχή, τους κρύσταλλους, την αρωματοθεραπεία και το Φένγκ Σουι.Οι 57 τρόποι που προτείνει, καλύπτουν όλες σχεδόν τις περιπτώσεις στις οποίες μπορεί κανείς να χρειαστεί αγγελική βοήθεια στην ατομική και οικογενειακή του ζωή, στην εργασία στην κατάσταση της υγείας, σωματικής και ψυχικής, στην πνευματική του εξέλιξη και σε πολλές άλλες περιπτώσεις
Ο συγγραφέας προτείνει μια απλή μέθοδο επίκλησης των αγγέλων και προσέλκυσης της βοήθειας τους. Η μέθοδος συνδυάζει τη χρήση μικρών ποιημάτων ή μάντρα, τον διαλογισμό την προσευχή, τους κρύσταλλους, την αρωματοθεραπεία και το Φένγκ Σουι.Οι 57 τρόποι που προτείνει, καλύπτουν όλες σχεδόν τις περιπτώσεις στις οποίες μπορεί κανείς να χρειαστεί αγγελική βοήθεια στην ατομική και οικογενειακή του ζωή, στην εργασία στην κατάσταση της υγείας, σωματικής και ψυχικής, στην πνευματική του εξέλιξη και σε πολλές άλλες περιπτώσεις.
Περισσότερες Πληροφορίες
ΣυγγραφέαςΚΕΛΛΕΡ ΤΖΟΙΣ
ΕκδότηςΠΥΡΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
ISBN960-430-082-2
Σελίδες162
ΔιαθεσιμότηταΑποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top