Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ

ΜΟΟΛΕΝΜΠΟΥΡΓΚ Χ.Σ.
Ειδική Τιμή 5,21 € was 6,95 €
SKU
BK81920
Εξαντλημένο
Το 1981 σ' ένα κήρυγμα στο Λέιντεν ο ιερέας χαρακτήρισε τους αγγέλους «ξεχασμένη κατηγορία οντοτήτων». Το βιβλίο αυτό είναι μια προσπάθεια να ανακαλέσει ο καθένας μας στη μνήμη του αυτή την «ξεχασμένη κατηγορία». Στις μέρες μας, διαβάζουμε τόσα πολλά για τον «κάτω κόσμο» ώστε έχουμε την τάση να λησμονούμε ότι υπάρχει κι ένας τεράστιος «άνω κόσμος», ο Ουράνιος, ο Πνευματικός κόσμος. "'Ενας κόσμος ο οποίος είναι επίσης υπαρκτός, εξαιρετικά δραστήριος και ο οποίος παρεμβαίνει όλο και περισσότερο στον δικό μας
Το 1981 σ' ένα κήρυγμα στο Λέιντεν ο ιερέας χαρακτήρισε τους αγγέλους «ξεχασμένη κατηγορία οντοτήτων». Το βιβλίο αυτό είναι μια προσπάθεια να ανακαλέσει ο καθένας μας στη μνήμη του αυτή την «ξεχασμένη κατηγορία». Στις μέρες μας, διαβάζουμε τόσα πολλά για τον «κάτω κόσμο» ώστε έχουμε την τάση να λησμονούμε ότι υπάρχει κι ένας τεράστιος «άνω κόσμος», ο Ουράνιος, ο Πνευματικός κόσμος. "'Ενας κόσμος ο οποίος είναι επίσης υπαρκτός, εξαιρετικά δραστήριος και ο οποίος παρεμβαίνει όλο και περισσότερο στον δικό μας. Στο πρώτο κεφάλαιο ο συγγραφέας παραθέτει την έρευνα που έκανε σε 400 ανθρώπους και τα θεαματικά της αποτελέσματα, τα οποία περιλαμβάνουν αναφορές εμφανίσεων αγγέλων στη ζωή τους. Είναι προφανές ότι, μολονότι εμείς ίσως να τους έχουμε ξεχάσει, εκείνοι -οι άγγελοι- δεν μας έχουν ξεχάσει. Επιστρέφουν στην ανθρώπινη συνειδητότητα, σε μια γιγάντια κλίμακα. Η επιστροφή των αγγέλων θα μπορούσε να είναι μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις του εικοστού αιώνα, αλλά και η μεγάλη ελπίδα για την πνευματική αναγέννηση των ανθρώπων κατά τον εικοστό πρώτο αιώνα.
Περισσότερες Πληροφορίες
ΣυγγραφέαςΜΟΟΛΕΝΜΠΟΥΡΓΚ Χ.Σ.
ΕκδότηςΠΥΡΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
ISBN960-430-040-7
Σελίδες264
ΔιαθεσιμότηταΕξαντλημένο
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top