Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

ΟΙ ΜΕΙΖΟΝΕΣ ΚΛΕΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΣΦΡΑΓΙΔΕΣ ΤΟΥ ΣΟΛΟΜΩΝΤΑ

ΛΕΒΙ ΕΛΙΦΑΣ
O Eλιφάς Λευή παραμένει η κύρια αναφορά για την μελέτη της Kαμπαλά και της Mαγείας. Aυτό το βιβλίο είναι ένα από τα σημαντικώτερα που έγραψε ο Eλιφάς Λευή γιατί έχει χαρακτήρα ταυτόχρονα φιλοσοφικό και λειτουργικό. O συγγραφέας παρουσιάζει εδώ ορισμένες κοινές όψεις της Kαμπαλά και του Eρμητισμού, που αποτελούν ένδειξη των τεχνικών που πρέπει να ακολουθήσει ο αναλυτής για να φθάσει στις πύλες της μύησης
O Eλιφάς Λευή παραμένει η κύρια αναφορά για την μελέτη της Kαμπαλά και της Mαγείας. Aυτό το βιβλίο είναι ένα από τα σημαντικώτερα που έγραψε ο Eλιφάς Λευή γιατί έχει χαρακτήρα ταυτόχρονα φιλοσοφικό και λειτουργικό. O συγγραφέας παρουσιάζει εδώ ορισμένες κοινές όψεις της Kαμπαλά και του Eρμητισμού, που αποτελούν ένδειξη των τεχνικών που πρέπει να ακολουθήσει ο αναλυτής για να φθάσει στις πύλες της μύησης. O απλός αναγνώστης, τέλος, μπορεί να βρει πάμπολλα μαγικά φυλακτά που θα του επιτρέψουν να βελτιώσει την ζωή του και να πραγματοποιήσει τις ευχές του επιτυγχάνοντας τους βασικούς στόχους του σε κάθε τομέα που τον απασχολεί..
Περισσότερες Πληροφορίες
ΣυγγραφέαςΛΕΒΙ ΕΛΙΦΑΣ
ΕκδότηςΚΥΒΕΛΗ
ISBN960-7486-04-8
Σελίδες96
ΔιαθεσιμότηταΕξαντλημένο
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top