Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

ΤΟ ΤΑΡΟ ΤΩΝ ΒΟΗΜΩΝ

ΠΑΠΥΣ
Ειδική Τιμή 21,30 € was 28,39 €
SKU
BK81950
Αποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
Τα Ταρό, το μνημείο αυτό της εσωτερικής παράδοσης περιέχει όλη την κρυμμένη σοφία του κόσμου. Λέγεται ότι αν όλη η γνώση του κόσμου χαθεί και μείνει μόνο το Ταρό, με αυτό και μόνο, η ανθρωπότητα θα μπορέσει να αναστήσει τη χαμένη σοφία. Αποτελείται από 78 συμβολικές παραστάσεις ή «κλειδιά» και διαιρείται σε δυο μεγάλα τμήματα που αντιστοιχούν στον ορατό και αόρατο κόσμο. Το πρώτο περιλαμβάνει τις 22 μεγάλες αρκάνες ή μυστικά «κλειδιά» του σύμπαντος, που αντιστοιχούν στις αρετές ή στις ιδιότητες του Θεού
Τα Ταρό, το μνημείο αυτό της εσωτερικής παράδοσης περιέχει όλη την κρυμμένη σοφία του κόσμου. Λέγεται ότι αν όλη η γνώση του κόσμου χαθεί και μείνει μόνο το Ταρό, με αυτό και μόνο, η ανθρωπότητα θα μπορέσει να αναστήσει τη χαμένη σοφία. Αποτελείται από 78 συμβολικές παραστάσεις ή «κλειδιά» και διαιρείται σε δυο μεγάλα τμήματα που αντιστοιχούν στον ορατό και αόρατο κόσμο. Το πρώτο περιλαμβάνει τις 22 μεγάλες αρκάνες ή μυστικά «κλειδιά» του σύμπαντος, που αντιστοιχούν στις αρετές ή στις ιδιότητες του Θεού. Το δεύτερο περιλαμβάνει τις 56 μικρές αρκάνες που απεικονίζουν τις σχέσεις των ανθρώπων μεταξύ τους, δηλαδή τα συγκεκριμένα πράγματα σε αντίθεση με τις αφηρημένες έννοιες που αντιπροσωπεύουν οι μεγάλες αρκάνες. Ο συνδυασμός των δυο αποτελεί το «παγκόσμιο κλειδί» που ερμηνεύει όλη τη δημιουργία. Στο βιβλίο αυτό του Παπύς, ο αναγνώστης θα βρεί όλες τις πληροφορίες για τη χρήση του Ταρό, αλλά και μεγάλες πνευματικές αλήθειες που σχετίζονται με τους αριθμούς, την αλχημεία και πιο γενικά με τις εσωτερικές παραδόσεις.
Περισσότερες Πληροφορίες
ΣυγγραφέαςΠΑΠΥΣ
ΕκδότηςΠΥΡΙΝΟΣ ΚΟΣΜΟΣ
Σελίδες336
ΔιαθεσιμότηταΑποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top