Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

Η ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ

Ειδική Τιμή 17,23 € was 26,52 €
SKU
BK77223
Αποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
Η ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ. Ένα πρακτικό βιβλίο γιά κάθε θέμα σχετικό με τη φροντίδα του σκύλου. Μέσα στις σελίδες του περιλαμβάνει οδηγίες γιά τη διατροφή, την περιποίηση, την εκπαίδευση, το μεγάλωμα, τη φροντίδα των νεογέννητων κουταβιών, την επιλογή ενός σκύλου. Λεπτομερείς περιγραφές πολλών διαταραχών με πρακτικές συμβουλές γιά την νοσηλεία τους. Ένα βιβλίο του συγγραφέα Dr. Bruce Fogle απαραίτητο σε κάθε κάτοχο ή μελλοντικό ιδιοκτήτη του δημοφιλέστερου τετράποδου, τον σκύλο
Η ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΣΚΥΛΟΥ. Ένα πρακτικό βιβλίο γιά κάθε θέμα σχετικό με τη φροντίδα του σκύλου. Μέσα στις σελίδες του περιλαμβάνει οδηγίες γιά τη διατροφή, την περιποίηση, την εκπαίδευση, το μεγάλωμα, τη φροντίδα των νεογέννητων κουταβιών, την επιλογή ενός σκύλου. Λεπτομερείς περιγραφές πολλών διαταραχών με πρακτικές συμβουλές γιά την νοσηλεία τους. Ένα βιβλίο του συγγραφέα Dr. Bruce Fogle απαραίτητο σε κάθε κάτοχο ή μελλοντικό ιδιοκτήτη του δημοφιλέστερου τετράποδου, τον σκύλο.
Περισσότερες Πληροφορίες
ΕκδότηςΚΑΡΑΚΩΤΣΟΓΛΟΥ
ISBN960-7927-80-Χ
Σελίδες192
ΔιαθεσιμότηταΑποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top