Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

ΜΑΝΑΤΖΜΕΝΤ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ

ΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ
Ειδική Τιμή 11,87 € was 15,83 €
SKU
BK264456
Αποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
Το παρόν βιβλίο αποτελεί συλλογικό έργο και περιέχει άρθρα που γράφτηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα και εν μέσω της οικονομικής κρίσης. Τα τελευταία δύο χρόνια έχει ξοδευτεί πολλή μελάνη για το θέμα της κρίσης, δηλαδή πώς δημιουργήθηκε και πώς θα βρεθεί λύση εξόδου. Εν τω μεταξύ προβλέψεις έχουν διαψευσθεί, συμφωνίες έχουν ακυρωθεί, η οικονομική κρίση διαγνώσθηκε ως πρόβλημα συστημικό της Ευρώπης, τα θεωρούμενα ως στέρεα οικονομικά θεμέλια των Δυτικών οικονομικών αποδείχθηκαν σαθρά, η κοινωνία αντιδρά, και οι ηγέτες, έκπληκτοι από τις ραγδαίες εξελίξεις, προσπαθούν να βρουν το βέλτιστο μείγμα πολιτικής για να επαναφέρουν την ισορροπία στην Ευρωζώνη
Το παρόν βιβλίο αποτελεί συλλογικό έργο και περιέχει άρθρα που γράφτηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα και εν μέσω της οικονομικής κρίσης. Τα τελευταία δύο χρόνια έχει ξοδευτεί πολλή μελάνη για το θέμα της κρίσης, δηλαδή πώς δημιουργήθηκε και πώς θα βρεθεί λύση εξόδου. Εν τω μεταξύ προβλέψεις έχουν διαψευσθεί, συμφωνίες έχουν ακυρωθεί, η οικονομική κρίση διαγνώσθηκε ως πρόβλημα συστημικό της Ευρώπης, τα θεωρούμενα ως στέρεα οικονομικά θεμέλια των Δυτικών οικονομικών αποδείχθηκαν σαθρά, η κοινωνία αντιδρά, και οι ηγέτες, έκπληκτοι από τις ραγδαίες εξελίξεις, προσπαθούν να βρουν το βέλτιστο μείγμα πολιτικής για να επαναφέρουν την ισορροπία στην Ευρωζώνη. Οικονομολόγοι, κοινωνιολόγοι, χρηματοοικονομικοί σύμβουλοι, μαθηματικοί, επιστήμονες διοίκησης έχουν προτείνει πολλές ιδέες και λύσεις μέσα από βιβλία και άρθρα στον έντυπο και τον ηλεκτρονικό Τύπο. Ο συλλογικός αυτός τόμος φιλοδοξεί μέσα από την παράθεση στοιχείων ή την ανάλυση ευρημάτων ερευνών να δώσει βασικές οδηγίες διαχείρισης αυτής της κρίσης. Αν και, μερικές φορές, οι ταχείες εξελίξεις ή οι ανατροπές σε οικονομικό και πολιτικό επίπεδο διαφοροποιούν τα νούμερα, η ουσία και οι επιπτώσεις παραμένουν κατά κύριο λόγο οι ίδιες. Κι αυτό που ενδιαφέρει τον αναγνώστη είναι να πάρει τις κατάλληλες πληροφορίες για το πώς θα εξασφαλίσει τα χρήματά του, πώς θα επωφεληθεί από τις ευκαιρίες της κρίσης, πώς θα κάνει βιώσιμη την επιχείρησή του, πώς θα διαχειριστεί το ρίσκο νέων επενδύσεων, πώς να αποκωδικοποιεί τις πληροφορίες με τις οποίες τον βομβαρδίζουν τα ΜΜΕ. Το παρόν εγχειρίδιο μάνατζμεντ της κρίσης απευθύνεται σε οποιονδήποτε θέλει να κατανοήσει θέματα που σχετίζονται με την παρούσα οικονομική κρίση, ενώ προτείνει τρόπους εξόδου της χώρας από την κρίση, με στόχο πάντα την επιστροφή στη βιώσιμη ανάπτυξη.
Περισσότερες Πληροφορίες
ΣυγγραφέαςΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΕΡΓΟ
ΕκδότηςΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΑΘ.
Barcode9789603518853
ISBN978-960-351-885-3
Σελίδες208
Ημερομηνία κυκλοφορίας8 Φεβ 2012
ΔιαθεσιμότηταΑποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top