Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

Η ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΚΗΣ ΔΡΑΜΑΤΟΥΡΓΙΑΣ ΣΤΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ( 7ΟΣ - 20ΟΣ ΑΙΩΝΑΣ)

ΠΟΥΧΝΕΡ ΒΑΛΤΕΡ
Ειδική Τιμή 13,70 € was 18,27 €
SKU
BK76993
Εξαντλημένο
Το μελέτημα τούτο επιχειρεί να δώσει για πρώτη φορά μια περιεκτική σύνοψη των γαλλικών επιδράσεων στη νεοελληνική δραματουργία, στηριζόμενη στα αποτελέσματα των τελευταίων ετών, που έχουν τροποποιήσει το σύνολο της εικόνας της ιστορίας του νεοελληνικού θεάτρου. Κατ' αυτό τον τρόπο συνεχίζει και ολοκληρώνει τις πρόσφατες προσπάθειες μιας συστηματικής ανίχνευσης των «επιδράσεων» και αφομοιώσεων των μεγάλων ευρωπαϊκών λογοτεχνιών στο νεοελληνικό θέατρο
Το μελέτημα τούτο επιχειρεί να δώσει για πρώτη φορά μια περιεκτική σύνοψη των γαλλικών επιδράσεων στη νεοελληνική δραματουργία, στηριζόμενη στα αποτελέσματα των τελευταίων ετών, που έχουν τροποποιήσει το σύνολο της εικόνας της ιστορίας του νεοελληνικού θεάτρου. Κατ' αυτό τον τρόπο συνεχίζει και ολοκληρώνει τις πρόσφατες προσπάθειες μιας συστηματικής ανίχνευσης των «επιδράσεων» και αφομοιώσεων των μεγάλων ευρωπαϊκών λογοτεχνιών στο νεοελληνικό θέατρο.
Περισσότερες Πληροφορίες
ΣυγγραφέαςΠΟΥΧΝΕΡ ΒΑΛΤΕΡ
ΕκδότηςΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ
ISBN960-344-739-0
ΔιαθεσιμότηταΕξαντλημένο
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top