Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΟΥ

Ειδική Τιμή 20,67 € was 31,80 €
SKU
BK77219
Αποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΟΥ. Το βιβλίο που βοηθάει τον κυνηγό σε όλα τα στάδια του κυνηγιού, από το όπλο, τα φυσίγγια και τα εξαρτήματα μέχρι την ανάπτυξη διαφόρων τακτικών κυνηγιού ατομικού ή ομαδικού. Παρουσιάζει λεπτομερώς τα διάφορα θηράματα , τον τρόπο ζωής τους, τις ασθένειες και τον τρόπο που θα τους στήσετε καρτέρι, γιά να έχετε μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας στην κυνηγετική σας εξόρμηση ! Το τέλειο βιβλίο του κυνηγού σας παρέχει όλες τις γνώσεις γιά όλα τα είδη θηραμάτων
ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΚΥΝΗΓΟΥ. Το βιβλίο που βοηθάει τον κυνηγό σε όλα τα στάδια του κυνηγιού, από το όπλο, τα φυσίγγια και τα εξαρτήματα μέχρι την ανάπτυξη διαφόρων τακτικών κυνηγιού ατομικού ή ομαδικού. Παρουσιάζει λεπτομερώς τα διάφορα θηράματα , τον τρόπο ζωής τους, τις ασθένειες και τον τρόπο που θα τους στήσετε καρτέρι, γιά να έχετε μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας στην κυνηγετική σας εξόρμηση ! Το τέλειο βιβλίο του κυνηγού σας παρέχει όλες τις γνώσεις γιά όλα τα είδη θηραμάτων.
Περισσότερες Πληροφορίες
ΕκδότηςΚΑΡΑΚΩΤΣΟΓΛΟΥ
Σελίδες333
ΔιαθεσιμότηταΑποστολή σε 2-5 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον εκδότη
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top