Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

Η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΑΙ Η ΤΕΧΝΙΚΗ ΤΗΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗΣ

ΡΑΙΛ, ΚΡΟΜΠΕΡ Β.
Ειδική Τιμή 12,10 € was 16,14 €
SKU
BK77024
Εξαντλημένο
Οι αντιλήψεις των ανθρώπων για τη διαφήμιση πάντα περιβάλλονταν από μύθους. Και οι μύθοι δημιουργούνται από την προσπάθεια του ανθρώπου να εξηγήσει το λόγο της έκτασης που έχει πάρει η επίδραση της διαφήμισης στους ανθρώπους, και τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί. Τα δυο απόψεις που διίστανται, όσον αφορά τις επιδράσεις της διαφήμισης και την θετική ή αρνητική της χρησιμότητα ως σωστά μέσα προβολής των καταναλωτικών αγαθών, εξετάζονται στο βιβλίο αυτό
Οι αντιλήψεις των ανθρώπων για τη διαφήμιση πάντα περιβάλλονταν από μύθους. Και οι μύθοι δημιουργούνται από την προσπάθεια του ανθρώπου να εξηγήσει το λόγο της έκτασης που έχει πάρει η επίδραση της διαφήμισης στους ανθρώπους, και τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί. Τα δυο απόψεις που διίστανται, όσον αφορά τις επιδράσεις της διαφήμισης και την θετική ή αρνητική της χρησιμότητα ως σωστά μέσα προβολής των καταναλωτικών αγαθών, εξετάζονται στο βιβλίο αυτό.
Περισσότερες Πληροφορίες
ΣυγγραφέαςΡΑΙΛ, ΚΡΟΜΠΕΡ Β.
ΕκδότηςΕΛΛΗΝΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ
ΔιαθεσιμότηταΕξαντλημένο
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top