Η ομάδα του greekbooks.gr προσπαθεί να ανταποκριθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία. Ζητάμε την κατανόησή σας για την αναμονή στο τηλεφωνικό κέντρο και τις ενδεχόμενες καθυστερήσεις στην εκτέλεση των παραγγελιών σας που οφείλονται στον πολύ μεγάλο δικό μας όγκο εργασίας, καθώς και των εταιριών ταχυμεταφορών.

Ευχαριστούμε που μας στηρίζετε!

ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ - ΧΡΩΜΑΤΑ

ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ
11,83 €
SKU
CD305947
Απόστολή σε 5-7 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον προμηθευτή

Το Πρόγραμμα ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ λειτουργεί από τον Οκτώβριο του 1990 και ανήκει στο πανελλαδικό δίκτυο υπηρεσιών του Κέντρου Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων.
Τα «Χρώματα» είναι το αποτέλεσμα μιας συλλογικής δουλειάς μελών από όλες τις ομάδες μουσικής του Προγράμματος.
«Οι Ομάδες Μουσικής ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ ενωθήκαμε θέλοντας να εκφράσουμε και να μοιραστούμε τις κοινές εμπειρίες της πορείας μας. Η μουσική είναι ο δικός μας τρόπος να μιλήσουμε για την ομαδικότητα, τη συνεργασία, την αλλη-λεγγύη, αλλά και τη διαφορετικότητα, έννοιες που μας ενώνουν.
Στη διαδρομή αυτή επιλέξαμε τραγούδια που έχουμε αγαπήσει και συνδυάζουν τα χρώματα της λαϊκής παράδοσης, της σύγχρονης μελοποιημένης ποίησης και της ροκ διάθεσης που μας χαρακτηρίζει. Ελπίζουμε να απολαύσετε αυτό το ταξίδι και να βρείτε ένα σημείο να ακουμπήσετε ένα δικό σας κομμάτι.
Παράλληλα με την ακρόαση, σκεφτήκαμε να μοιραστούμε μαζί σας την εμπειρία αυτού του ταξιδιού...»
Στα «ΧΡΩΜΑΤΑ» οι Ομάδες Μουσικής ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ ερμηνεύουν, μεταξύ άλλων, τον «ΛΥΧΝΟ ΤΟΥ ΑΛΑΔΙΝΟΥ» (Θάνος Μικρούτσικος – Νίκος Καββαδίας), «ΠΟΙΟΣ ΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ» (Μίκης Θεοδωράκης – Μάνος Ελευθερίου), τα παραδοσιακά «ΚΑΝΑΡΙΝΙ ΜΟΥ ΓΛΥΚΟ» και «ΓΚΕΛ ΑΜΑΝ», καθώς και 3 τραγούδια δημιουργίας τους.
Όλα τα έσοδα από τις πωλήσεις θα διατεθούν αποκλειστικά για τις ανάγκες των θεραπευτικών προγραμμάτων του ΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ.

Περισσότερες Πληροφορίες
ΚαλλιτέχνηςΚΕΘΕΑ ΔΙΑΒΑΣΗ
ΔισκογραφικήMUSIC LINKS KNOWLEDGE
FormatCD 1
Barcode5212006536192
Ημερομηνία κυκλοφορίας21 Ιουν 2018
ΔιαθεσιμότηταΑπόστολή σε 5-7 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον προμηθευτή
Γράψτε τη Δική σας Αξιολόγηση
Μόνο οι εγγεγραμένοι χρήστες μπορούν να γράψουν αξιολογήσεις. Παρακαλώ, συνδεθείτε ή δημιουργήστε ένα λογαριασμό
Back to Top