ΤΥΡΚΟΥΑΖ

11,10 €
SKU
CD215236
Αποστολή σε 5-7 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον προμηθευτή

Η Μαρία Κηλαηδόνη παρουσιάζει την πρώτη της προσωπική δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Τυρκουάζ» 

Η Μαρία Κηλαηδόνη παρουσιάζει την πρώτη της προσωπική δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Τυρκουάζ» 

Η νέα στο χώρο τραγουδοποιός πιστεύει ότι όλα τα πράγματα στη ζωή συμβαίνουν όταν πρέπει να συμβούν. Αφού λοιπόν σπούδασε και ασχολήθηκε για αρκετά χρόνια με διαφορετικά αντικείμενα, έφτασε για την ίδια η στιγμή να στραφεί πλέον επαγγελματικά στην πραγματική της αγάπη, την μουσική. Έτσι σε ένα διάστημα δύο περίπου χρόνων συνέθεσε τα δικά της τραγούδια με ελληνικό στίχο τα οποία αποτέλεσαν το βασικό υλικό για την δημιουργία του «Τυρκουάζ».

Τα τραγούδια εκφράζουν την ιδιαίτερη ματιά της, ευαίσθητη, τρυφερή και αισιόδοξη, συχνά αντίθετη στην δύσκολη και σκοτεινή εποχή που ζούμε.

O ήχος του δίσκου συνδυάζει τις μουσικές επιρροές της από ακούσματα της αμερικάνικης folk, country και jazz σκηνής με το προσωπικό δικό της μουσικό αποτύπωμα.

Από τον δίσκο δεν θα μπορούσε βέβαια να λείπει και ένα συγκινητικό ντουέτο με τον πατέρα της Λουκιανό, σε ένα από τα αγαπημένα τους τραγούδια, το «Εγώ θα σ’αγαπώ και μην σε νοιάζει», σε μουσική Γιώργου Μουζάκη.

Η ηχογράφηση του «Τυρκουάζ» έγινε στο εξοχικό σπίτι της οικογένειας στο Μεταξοχώρι Αγιάς. Βασικός στόχος ήταν αυτός ο δίσκος να μην ηχογραφηθεί βιαστικά και αγχωμένα μέσα στο περιβάλλον της πόλης, κάτι που τελικά διαφαίνεται στο αποτέλεσμα, που αποπνέει μια ιδιαίτερη χαλαρότητα αλλά και έντονο κέφι! 

Περισσότερες Πληροφορίες
Τραγούδια

1. Γανεμα
2. Υπόσχεση
3. Ίσως Κάνουν Και Οχτω
4. Ηράκλειο
5. Ατιτλο
6. Ερωτική Εξομολόγηση
7. Η Γκρίνια
8. Εγώ Θα Σ’ Αγαπώ Και Μη Σε Νοιάζει (Συμμετέχει Ο Λουκιανός Κηλαηδόνης)
9. Ωδη Στην Αβεβαιότητα
10. Υπάρχει Μάλλον Τρόπος

ΔισκογραφικήUMG
FormatCD 1
Barcode602547929099
Ημερομηνία κυκλοφορίας20 Μαΐ 2016
ΔιαθεσιμότηταΑποστολή σε 5-7 εργάσιμες ημέρες - Υπό την προϋπόθεση αποθέματος από τον προμηθευτή
Back to Top