DUNE: Το θρυλικό έπος που πρέπει να διαβάσεις!

Η σειρά βιβλίων DUNE του Frank Herbert αποτελεί ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα έργα επιστημονικής φαντασίας παγκοσμίως. Κυκλοφόρησε το 1965 και από τότε έχει μαγέψει γενιές και γενιές αναγνωστών.

Σήμερα επανέρχεται δυναμικά με την μεταφορά της στον κινηματογράφο. Η ταινία βρέθηκε στο επίκεντρο των συζητήσεων σχεδόν αμέσως, καθώς πολλοί επαίνεσαν πόσο καλά απεικονίστηκε η ιστορία.

Παρόλα αυτά, τα βιβλία που είναι πλέον κλασικά, αποτελούν σίγουρα μια σειρά must read για τους λάτρεις της περιπέτειας και της επιστημονικής φαντασίας.

Αρράκις, ο πλανήτης των ερήμων. Στον αφιλόξενο κόσμο που είναι γνωστός και ως Ντιουν ξετυλίγεται αριστοτεχνικά η εξιστόρηση της ζωής του νεαρού Πωλ Ατρείδη, που ως Μουάντ' Ντιμπ μέλλει να σφραγίσει το μέλλον του κόσμου. Η συγκλονιστική ιστορία ενός μυστηριώδους άντρα που επωμίζεται ένα σκοτεινό πεπρωμένο: να δώσει σάρκα και οστά στο πανάρχαιο και πιο μεγαλεπήβολο όνειρο της ανθρωπότητας.

Συνδυάζοντας την καταιγιστική δράση και το μυστικισμό, το οικολογικό όραμα και τις ίντριγκες της πολιτικής, το πολυβραβευμένο έργο του Frank Herbert παραμένει πάντα επίκαιρο και δίκαια έχει χαρακτηριστεί το μεγαλύτερο έπος επιστημονικής φαντασίας. 

Το βραβευμένο με Hugo και Nebula μυθιστορηματικό έπος, που γοήτευσε εκατομμύρια αναγνώστες σε ολόκληρο τον κόσμο και έγινε σημείο αναφοράς ως ο θρίαμβος της φαντασίας!

Για τα βιβλία είπαν:

"Συγκλονιστικό, απόλυτα πειστικό, απλά μεγαλοφυές" (Robert A. Heinlein)

"Ένα μνημειώδες έργο επιστημονικής φαντασίας" (Chicago Tribune)

"Η απεικόνιση μιας ξένης κοινωνίας δοσμένη με δεξιοτεχνία και απαράμιλλη λεπτομέρεια... μια ιστορία που σαγηνεύει τον αναγνώστη με την καταιγιστική δράση και τις φιλοσοφικές προεκτάσεις της" (Washington Post Book World)

"Αναμφίβολα ένα από τα πιο σημαντικά μυθιστορήματα επιστημονικής φαντασίας που γράφτηκαν ποτέ. Το σύμπαν που δημιούργησε ο Frank Herbert είναι περίτεχνα δομημένο μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια. Η πλοκή του Dune είναι δαιδαλώδης, η δράση του συναρπαστική"

Βρείτε όλα τα βιβλία της σειράς και τα graphic novels που κυκλοφορούν, στις καλύτερες τιμές μόνο εδώ!